Αρχική Eπικαιρότητα Άνδρας “πέταξε” πάνω σε ομπρέλα λόγω των ισχυρών ανέμων στην Τουρκία

Άνδρας “πέταξε” πάνω σε ομπρέλα λόγω των ισχυρών ανέμων στην Τουρκία

Το ξεκαρδιστικό βίντεο μάς έρχεται από την Τουρκία. Το περιστατικό που θα δείτε το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Eκεί, μέσα σε καρέ δευτερολέπτων, φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί να κρατήσει στο έδαφος μία ομπρέλα που επρόκειτο να πάρει ο αέρας, ανεβαίνοντας πάνω στη βάση της.

Ο πολύ ισχυρός άνεμος, όμως, κατάφερε να σηκώσει την ομπρέλα με τον άνδρα επάνω της, ο οποίος για μερικά δευτερόλεπτα αιωρείται μαζί με την ομπρέλα!

Το βίντεο, που δημοσίευσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού στις 27 Μαρτίου αποτυπώνει το περιστατικό που έλαβε χώρα δύο μέρες νωρίτερα στην ανατολική πόλη Οσμανίγιε.

Σε αυτό, λοιπόν, αποτυπώνονται οι προσπάθειες τριών ανδρών να συγκρατήσουν τις ομπρέλες από τον δυνατό αέρα, μεταξύ αυτών και ο άνδρας που για μερικά δευτερόλεπτα κατάφερε να… πετάξει.

Ευτυχώς, η πτώση του από τα 4 μέτρα δεν του προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, όμως ένας από τους παρόντες δεν ήταν τόσο τυχερός, καθώς η ομπρέλα έπεσε στο κεφάλι του και έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Ο… ιπτάμενος Τούρκος δήλωσε στην dailysabah.com: «Είμαι καλά. Αφού συνειδητοποίησα ότι η ομπρέλα συνέχισε να ανεβαίνει, πήδηξα. Νομίζω ότι έφτασα στα τρία ή τέσσερα μέτρα».

Πολλοί χρήστες στο Twitter έγραψαν αστειευόμενοι πως η Τουρκία, επιτέλους, έστειλε τον πρώτο της άνδρα στο Διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, τους πήρε και τους σήκωσε!

Πηγή: www.ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία η μεταλλική γέφυρα στον Φενεό
Επόμενο άρθροΟ Αθανάσιος Νανόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Παράταξη “Μαζί Μπορούμε” του Τιμολέοντος Πιέτρη