Αρχική Ν. Κορινθίας Ποια θα είναι άραγε η επόμενη μέρα για τον Σολομό Κορινθίας…;

Ποια θα είναι άραγε η επόμενη μέρα για τον Σολομό Κορινθίας…;

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με την εντολή να φύγει από την Κόρινθο, αφέθηκε ο 35χρονος δράστης στον Σολομό Κορινθίας.

Όλες αυτές τις μέρες και ειδικότερα από την Τρίτη 26 Μαρτίου όπου σημειώθηκαν τα πρώτα επεισόδια από ομάδες Ρομά σχετικά με το περιστατικό, ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις φυλάσσουν τόσο την οικογένεια, όσο και την οικία του 35χρονου κατηγορουμένου.

Μάλιστα ο ίδιος ο 35χρονος σήμερα μετά την απολογία του, φυγαδεύτηκε και διέφυγε από το Αστυνομικό Τμήμα της Κορίνθου κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκονται κάτω από ισχυρότατες Αστυνομικές Δυνάμεις για την πλήρη ασφάλειά τους.

Για τον ίδιο λόγο, Αστυνομικές Δυνάμεις βρίσκονται και στον Σολομό Κορινθίας, προς αποφυγή τυχόν επεισοδίων από Ρομά.

Για πόσο όμως;;

Σίγουρα τις επόμενες μέρες με το περιστατικό να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας η παρουσία της Αστυνομίας θα είναι έντονη και για την ασφάλεια των κατοίκων της πόλης, καθώς και για τους συγγενείς του δράστη.

Ωστόσο, είναι γνωστό το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν θα υπάρχουν διαθέσιμοι Αστυνομικοί Υπάλληλοι;

Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για μία “βεντέτα” και το σίγουρο είναι πως αν αυτό το σενάριο βγει αληθινό, τότε όσος καιρός και να περάσει οι Ρομά θα επιχειρήσουν με κάποιο τρόπο να δημιουργήσουν εντάσεις και επεισόδια.

Πως μπορεί να εξασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια των κατοίκων του Σολομού, όταν η υπόθεση θα βρεθεί στην αφάνεια…;;;