Αρχική Ν. Κορινθίας Ι.Κατσαρού : Ο Δήμαρχος Κορινθίων έχει δώσει εξετάσεις και τις έχει περάσει...

Ι.Κατσαρού : Ο Δήμαρχος Κορινθίων έχει δώσει εξετάσεις και τις έχει περάσει με άριστα

Δέχτηκα με μεγάλη χαρά να είμαι μαζί με τον Αλέξανδρο Πνευματικό σε αυτές τις εκλογές!
Στηρίζω τον δήμαρχο που τόσα χρόνια μας στηρίζει! Τον δήμαρχο που άλλαξε και ομόρφυνε την πόλη μας!Τον δήμαρχο που προάγει τον πολιτισμό και το θέατρο! Τον δήμαρχο που δεν βρίσκεται μόνιμος πίσω από ένα γραφείο,αλλά καθημερινά γίνεται ένα με όλους τους πολίτες και ακούει τα προβλήματα τους , προσπαθωντας πάντα να βοηθά!

Τον δήμαρχο που γνωρίζει την ιστορία της πόλης του από τότε που ιδρύθηκε !Τον δήμαρχο που μας κρατά στην πόλη να γιορτάσουμε Χριστούγεννα , απόκριες με τις διάφορες εκδηλώσεις και όχι να ψάχνουμε σε ποιο μέρος να παμε ,όπως παλιά γινόταν! Θα μπορούσα να γράψω ακόμα πολλά για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και έπειτα δήμαρχο.

Όμως πιστεύω πως όλοι όσοι ζούμε σε αυτή την πόλη γνωρίζουμε το σημαντικό του έργο…. χρειάζονται να γίνουν και άλλα πολλά,να ξεπεραστούν δυσκολίες. Ο Αλέξανδρος Πνευματικός έχει δώσει εξετάσεις και τις πέρασε με άριστα. Γι αυτό έχει την στήριξη μου…Μας ενώνουν πολλά κοινά στοιχεία ,όπως το αίσθημα της αληθινής προσφοράς στον συνάνθρωπο μας και η αγάπη για την πόλη μας!!! 
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους πραγματικά αγαπούν και θέλουν το καλό της Κορίνθου!
Με εκτίμηση!
Ιωάννα Κατσαρού!

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Gianna Katsarou, κείμενο