Αρχική Ν. Κορινθίας Αλ.Κούγιας: “Τραγωδία η υπόθεση στον Σολομό – Η οικογένεια θα πρέπει να...

Αλ.Κούγιας: “Τραγωδία η υπόθεση στον Σολομό – Η οικογένεια θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι της”

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή “Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ” και ο Ευθύμιος Κάππος, με τον ποινικολόγο και συνήγορο υπεράσπισης του 35χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση του Σολομού, Αλέξη Κούγια.

Ο κύριος Κούγιας αναφέρθηκε στην υπόθεση κάνοντας λόγο για μία πραγματική τραγωδία, αφού ο εντολέας του βρέθηκε σε μία κατάσταση που ούτε ο ίδιος πραγματικά δεν ήθελε, ενώ παράλληλα δήλωσε ικανοποιημένος με την απόφαση του Εισαγγελέα.

Έπειτα από μία απολογία η οποία διήρκησε περίπου 3μιση ώρες, η απόφαση ήταν να αφεθεί ελεύθερος ο εντολέας του με περιοριστικούς όρους, κατά τους οποίους είναι υποχρεωμένος να φύγει από την Κόρινθο.

Τέλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η οικογένεια από την ίδια κιόλας ημέρα, αφού αναγκάζεται να εγκαταλείψει την οικία της. Συγκεκριμένα ανέφερε πέρα από τον ίδιο και το γεγονός ότι η σύζυγος του εντολέα του θα πρέπει να εγκαταλείψει την δουλειά της, ενώ η μικρή του κόρη θα πρέπει να αποχαιρετήσει πιθανόν μια για πάντα το σχολείο και τις φίλες της…