Αρχική Ν. Κορινθίας Στοίχημα για την Αστυνομία της Κορίνθου η αυριανή μέρα με την απολογία...

Στοίχημα για την Αστυνομία της Κορίνθου η αυριανή μέρα με την απολογία του 35χρονου Τ.Π.

Νέος “πονοκέφαλος” για το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου η αυριανή μέρα, Πέμπτη 28 Μαρτίου, όπου απολογείται στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου ο 35χρονος δράστης από τον Σολομό Κορινθίας, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο 52χρονο Ρομά που επιχείρησε να διαρρήξει την οικία του.

Το περιστατικό έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινότητα των Ρομά, οι οποίοι δημιούργησαν ήδη μία φορά άγρια επεισόδια στο κέντρο της Κορίνθου περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου την Τρίτη 26 Μαρτίου, ζητώντας δικαιοσύνη.

Μετά την επιτυχή μεταφορά του δράστη στο Δικαστικό Μέγαρο χθες, η αυριανή μέρα αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την Αστυνομία Κορίνθου, καθώς οι φήμες για νέα επεισόδια έξω από το Δικαστικό Μέγαρο οργιάζουν.

Η Αστυνομία ήδη από χθες (26/3/19) έχει στήσει ολόκληρη επιχείρηση ώστε να αποτρέψει νέα επεισόδια, ενώ σήμερα (27/3/19) “αστακός” ήταν τα Εξαμίλια Κορινθίας στην κηδεία του 52χρονου θύματος.

Παράλληλα ομάδες της ΟΠΚΕ βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην οικία της οικογένειας του δράστη για την μέγιστη ασφάλειά τους, ενώ η ίδια η οικογένεια έχει μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους σε συγγενικό σπίτι στη ευρύτερη περιοχή.

Όλα δείχνουν ότι το Αστυνομικό Τμήμα της Κορίνθου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα με ομάδες των ΜΑΤ να αναμένεται να περικυκλώσουν το Δικαστικό Μέγαρο.

Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα σημειωθούν εκ νέου επεισόδια…