Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: 50χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη

Μεσσηνία: 50χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη

Για ασέλγεια σε ένα 16χρονο κορίτσι που είναι κόρη της πρώην συντρόφου του, κατηγορείται ένας 50χρονος από περιοχή του Δήμου Μεσσήνης.

Χθες ο εν λόγω κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα του ανακριτή Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη κάτω των 18 ετών και άνω των 14, και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, τον άνδρα τον κατήγγειλε η μητέρα της ανήλικης και πρώην σύντροφός του. Αυτό έγινε 12 μέρες μετά από την ημέρα που ο 50χρονος φέρεται να προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά την έφηβη. Συγκεκριμένα, στην καταγγελία η μητέρα αναφέρει -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- πως η κόρη της τής εκμυστηρεύτηκε ότι στις 17 Αυγούστου του 2017 ο άνδρας πήγε να τη φιλήσει, ενώ έβαλε και το χέρι του χαμηλά στο εσώρουχό της.

Στον κατηγορούμενο απαγορεύτηκε να πλησιάζει στα 20 μέτρα το κορίτσι και να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Επίσης, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς και της εμφάνισής του κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πηγή: eleftheriaonline.gr