Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι: “Αγωνιστική Συνεργασία Πολιτών”: Στηρίζουμε Δημήτρη Βασιλείου

Λουτράκι: “Αγωνιστική Συνεργασία Πολιτών”: Στηρίζουμε Δημήτρη Βασιλείου

Η “Αγωνιστική Συνεργασία Πολιτών” Λουτρακίου στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές συμμετέχει και στηρίζει τον ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο, δημοκρατικό συνδυασμό “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον γιατρό Δημήτρη Βασιλείου, στο πρόσωπο του οποίου βρήκαμε τον άνθρωπο που πιστεύει πραγματικά σε μία ενωτική προσπάθεια χωρίς κομματικές ταμπέλες που έχει σαν μοναδικό στόχο το καλό των δημοτών χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις αδιαφορώντας για τις σκοπιμότητες που κρατούν καθηλωμένη μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές.

Ο Δημήτρης Βασιλείου είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συγκρουστεί με το κατεστημένο, που θα αψηφήσει το πολιτικό κόστος και θα οδηγήσει το Δήμο μας μακριά από τα αδιέξοδα των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Σε αυτή τη λογική κινείται και η “Αγωνιστική Συνεργασία Πολιτών” Λουτρακίου γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι η ενότητα και η συνεργασία στην βάση της κοινωνίας είναι η προϋπόθεση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα των τελευταίων δεκαετιών στο Δήμο μας και η μόνη συνταγή για την επιτυχία του σκοπού μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες που θέλουν να δουν στον τόπο μας μια δημοτική αρχή, που δεν θα ασχολείται μόνο με φιέστες για την δική της προβολή, να έρθουν μαζί μας γιατί τώρα έφτασε η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ. Έφτασε η ώρα που πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο αν είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά δεν θα αφήσουμε το Δήμο μας να βουλιάξει αλλά θα κολυμπήσουμε μαζί. Πλέον είναι μια δοκιμασία θάρρους, πίστης στους εαυτούς μας και στο Δήμο μας. Ξέρουμε πως δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις και το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι ότι είμαστε εδώ και αυτό σας λέμε.

Είμαστε εδώ πρόθυμοι να δώσουμε τα πάντα για να ξαναγεννηθεί ο τόπος μας. Ας κάνουμε λοιπόν την αρχή όλοι μαζί.