Αρχική Ν. Κορινθίας Την Πέμπτη απολογείται ο δράστης του εγκλήματος στον Σολομό-Τι δήλωσε ο Κούγιας...

Την Πέμπτη απολογείται ο δράστης του εγκλήματος στον Σολομό-Τι δήλωσε ο Κούγιας (Βίντεο)

48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου, πήρε ο δράστης του εγκλήματος στον Σολομό Κορινθίας.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου αρχικά μετέφερε τα συλληπητήρια του εντολέα του Τ.Π. και στην συνέχεια, αναφερόμενος στην υπόθεση δήλωσε ότι σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική προσέγγιση, επιτρέπεται να κάνουν λόγο για δύο πυροβολισμούς συνολικά στον αέρα. Το φυσίγγιο το οποίο εβλήθη είχε 36 σφαιρίδια και μόνο ελάχιστα από αυτά ακούμπησαν το θύμα, ενώ από αυτά το ένα ήταν θανατηφόρο, στον τράχηλο.

Μάλιστα κατά το άνοιγμα αυτών των δύο βολών, οι οποίες σύμφωνα με τον εντολέα έγιναν από απόσταση 30 μέτρων, η μία από τις δύο βολές που εβλήθησαν στον αέρα, πέτυχε ακουσίως το θύμα, ανάμεσα σε άλλα 4 άτομα που ήταν παρόντες.

Επιπροσθέτως βρέθηκε και μαχαίρι στον τόπο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Ο κύριος Κούγιας έκανε λόγο για μία πράξη πάνω σε πανικό, με τον δράστη να μην θέλει εκουσίως να πετύχει κάποιον από τους επίδοξους διαρρήκτες.

Τέλος, αναφορικά με την μετακίνηση του πτώματος, δήλωσε ότι ο λόγος που μετέφερε το πτώμα σε λατομείο της περιοχής, ήταν γιατί δεν ήθελε τα παιδιά του, 1 και 7 ετών, να αντικρίσουν αυτό το θέαμα.

Για αυτό και απλά μετέφερε το πτώμα του 52χρονου και δεν προσπάθησε στην συνέχεια να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος.