Αρχική Ν. Αργολίδος Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Ν.Γόντικα στην Αργολίδα (Εικόνες)

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Ν.Γόντικα στην Αργολίδα (Εικόνες)

Τους εργαζόμενους στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου,της Επιδαύρου, του Κέντρου Υγείας Λυγουριού, τους επαγγελματίες του Λυγουριού και της Νέας Επιδαύρου,επισκέφθηκαν χθες ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της Ε.Π Πελοποννήσου του ΚΚΕ, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου Ναπολέων Μπουρδάκος. και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Τζαβέλα.

Η περιοδεία έκλεισε με ομιλίες – συζήτηση στο καφέ Praxis στην Αρχαία Επίδαυρο.

Στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στην ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, στις παρεμβάσεις που έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση στο Περιφερειακό και στο Δημοτικό συμβούλιο.

Ειδικότερα αναφέρθηκαν στα ζητήματα του Τουρισμού, της Πολιτικής προστασίας, των απορριμμάτων, της Υγείας της Παιδείας και της Ενέργειας.

Στο τέλος κάλεσαν τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ καθώς όσο περισσότεροι δήμαρχοι, περιφερειάρχες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι υπάρχουν, σημαίνει μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη στο πλάι του λαού.

Ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, στις εκάστοτε κυβερνήσεις που τη διαχειρίζονται, στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές που συναινούν στην προώθησή της.