Αρχική Ν. Αργολίδος Η παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Η παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αργολική Πρωτεύουσα έγινε στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο ανήμερα της εθνικής Επετείου, Κυριακή 25 Μαρτίου 2019.

Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου στο Ναύπλιο νωρίτερα τελέσθηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές. Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, των στρατιωτικών σωμάτων, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου.

Φέτος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις η Φρουρά Ναυπλίου ” Στάϊκος Σταϊκόπουλος΄΄. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών  Γιώργος Δέδες.

Τις επετειακές εκδηλώσεις παρακολούθησαν, οι βουλευτές Αργολίδος Ι.Γκιόλας , Ι. Ανδριανός και Ι.Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου περιφερειακοί και δημοτικού σύμβουλοι, στρατιωτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές, κα.

Κατά την διάρκεια της παρέλαση αναρτήθηκαν πανό με συνθήματα ενώ σε δυο περιπτώσεις θεατές κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων φωνάζοντας προδότες αλλά απομακρύνθηκαν από την αστυνομία

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στους Αγίους Θεοδώρους (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΤο Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο τίμησε τους ήρωες του 1821 (Εικόνες)