Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Κεφερλής για την υποψηφιότητά του στο Χιλιομόδι: Με σύνεση και διάθεση μπορούν...

Γ.Κεφερλής για την υποψηφιότητά του στο Χιλιομόδι: Με σύνεση και διάθεση μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου ως τοπικός σύμβουλος Χιλιομοδίου είναι μια αφορμή να εκθέσω από καρδιάς τις σκέψεις μου για τη συμμετοχή μου στα κοινά του τόπου μου.

Πράγματι,η ενασχόληση μου με αυτά είναι μια υπόθεση που κατά καιρούς με απασχολεί καί με ενδιαφέρει. Σκεπτόμενος το παρελθόν,από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα,δε θυμάμαι να υπάρχουν στιγμές που να μη συμμετείχα και να μην πρωτοστατησα σε οποιαδήποτε κοινωνική ή πολιτιστική εκδήλωση του Χιλιομοδίου.

Και λέγοντας συμμετοχή,δεν εννοώ απλά να παρευρισκομαι ως θεατής σε αυτές τις εκδηλώσεις, αλλά ως πολίτης αυτού του τόπου αφιερώνοντας ατελείωτες ώρες που συχνά με έφεραν σε αντιπαράθεση με την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Ωστόσο,η αγάπη μου για το Χιλιομόδι και την ανάπτυξη του,η καθημερινή επαφή με τους συγχωριανούς μου και τα προβλήματα που με σύνεση και καλή διάθεση μπορούν να λυθούν, είναι και ο λόγος που θα συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω γιατί είμαι πρόθυμος και ανοικτός σε ο,τι μου ζητηθεί, όπως έκανα και μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση Κεφερλης Γιώργος