Αρχική Ν. Κορινθίας 25η Μαρτίου: Μήνυμα ενότητας έστειλαν με τις δηλώσεις τους από την Κόρινθο...

25η Μαρτίου: Μήνυμα ενότητας έστειλαν με τις δηλώσεις τους από την Κόρινθο (Βίντεο)

Μήνυμα ενότητας έστειλαν τοπικοί, αυτοδιοικητικοί, θεσμικοί και πολιτικοί σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, οι οποίοι παρευρέθηκαν σήμερα στην Κόρινθο, στην μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο καθένας με την σειρά του έδωσε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά να εκπροσωπεί την Κυβέρνηση.

Το δικός τους μήνυμα έστειλαν και οι: βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Τσόγκας και Μαρία Θελερίτη, ο βουλευτής της ΝΔ Κορινθίας Χρίστος Δήμας, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας για τον Δήμο Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαριλένα Σούκουλη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Τιμολέων Πιέτρης, η Υποψήφια Περιφερειάρχης Δήμητρα Λυμπεροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων Κώστας Παρτσινέβελος, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Σαραβάκος και ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κωσταντίνος Δουβής.

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα της Εύης Τατούλη για την 25η Μαρτίου από το Λεωνίδιο
Επόμενο άρθροΓ.Κεφερλής για την υποψηφιότητά του στο Χιλιομόδι: Με σύνεση και διάθεση μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα