Αρχική Eπικαιρότητα Δημοσκόπηση Alco για την Περιφέρεια Αττικής: Πρώτος ο Πατούλης, 15 μονάδες πίσω...

Δημοσκόπηση Alco για την Περιφέρεια Αττικής: Πρώτος ο Πατούλης, 15 μονάδες πίσω η Δούρου

Σταθερό και παγιοποιημένο παραμένει το προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη έναντι της Ρένας Δούρου στην εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Alco για λογαριασμό της «κυριακάτικης δημοκρατίας» από τις 13 έως τις 18 Μαρτίου 2019, ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να προηγείται με 15 μονάδες, ενώ σαφής είναι η υπεροχή του σε όλα τα ερωτήματα.

Στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη Αττικής, εάν είχαμε εκλογές την Κυριακή», τα ποσοστά είναι: Πατούλης 31,6%, Δούρου 17,8%, Σγουρός 13,6%, Παναγιώταρος 5,8%, Πρωτούλης 5,8%, αποχή – λευκό 7,9% και «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» 17,5%.

Τα ποσοστά επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Πατούλης 34%, Δούρου 19%, Σγουρός 15%, Παναγιώταρος 6%, Πρωτούλης 6% και «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» 20%.

Σαρωτική είναι η υπεροχή του κ. Πατούλη στο ερώτημα «ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής», καθώς οι πολίτες απαντούν: Πατούλης 32%, Δούρου 12% και Σγουρός 9%.

Στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ του κ. Πατούλη και της κυρίας Δούρου», η διαφορά που καταγράφεται είναι εντυπωσιακή, καθώς το 43% επιλέγει τον κ. Πατούλη, έναντι ποσοστού μόλις 22% που συγκεντρώνει η κυρία Δούρου.