Αρχική Ν. Ηλείας Πύργος: Κάλεσμα νίκης στις ευρωεκλογές από τον Μεϊμαράκη

Πύργος: Κάλεσμα νίκης στις ευρωεκλογές από τον Μεϊμαράκη

Τη συστράτευση όλων για μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες ευρωεκλογές ζήτησε από την Ηλεία χθες το βράδυ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και άτυπος επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Ηλείας στον «Δεμίρη» στην Μαραθιά.

Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι οι ευρωεκλογές έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα και πρέπει να καταγραδεί η ισχυρή δυναμική της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Στις ευρωεκλογές πρέπει να καταγραφεί η μεγάλη νίκη της ΝΔ.Μπαίνουμε στη μάχη γιατί πιστεύουμε στην Ευρώπη.  Και όταν θα γίνουν εκλογές η λύση είναι μία, να είναι όλη η Ελλάδα μπλε με αυτοδυναμία», είπε ο κ. Μεϊμαράκης καταχειροκροτούμενος.

Αναφερόμενος στην Ηλεία, εξήρε τις παραγωγικές της δυνατότητες και στάθηκε ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να αποτελέσει η αγροτική παραγωγή πυλώνα ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση.

«Μοναδική διέξοδος των αγροτών μας, είναι ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην Ευρώπη. Προτεραιότητά μας είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, που έχει πληγεί πολλαπλώς, από την σημερινή κυβέρνηση. Με μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων που αφορούν την ενίσχυση των νέων αγροτών, την δημογραφική ανανέωση των αγροτικών περιοχών και την κοινωνικοοικονομική συνοχή, μπορεί ο αγροτικός τομέας να αναπτυχθεί και να προσφέρει στη χώρα τα μέγιστα», ανέφερε.

Η ομιλία του υποψ. ευρωβουλευτή, Λευτέρη Βαρουξή: 

Φίλες και φίλοι

Θέλω να γνωρίζει ο καθένας σας , ότι  ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αποτελεί  μια τυπική προσφώνηση, εκφράζει την  αλήθεια.

 Βλέπω εδώ απόψε πρόσωπα οικεία…..

 Βλέπω φίλες και φίλους……………………..

 Βλέπω το ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ηλεία  μας και την Ευρώπη  του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ με  την αποψινή παρουσία  επτά  υποψηφίων ευρωβουλευτών,  με πρώτον και καλλίτερο τον ιδιαίτερα αγαπητό στο νομό μας και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγελη Μειμαρακη

Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να ενισχύσω-   κι εγώ  με τις δικές μου δυνάμεις – το ευρωψηφοδέλτιο μας και την μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί στις 26 Μαίου

Ταυτόχρονα δεν το αισθάνομαι μόνο ως τιμή στο πρόσωπό μου , αλλά και στην Ηλεία και τη Δυτική Ελλάδα γενικότερα  , την οποία θέλω να εκπροσωπήσω με όλες μου τις δυνάμεις στο Ευρωκοινοβούλιο.

Είναι ένα χρέος απέναντι στους ανθρώπους της γενιάς μου. Στους νέους και στις νέες που αγωνίζονται, μοχθούν για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και οι οποίοι απουσιάζουν  από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Δεν είμαι πολιτικός, ούτε κατάγομαι από πολιτική οικογένεια. ( Άλλωστε την οικογένεια μου τη γνωρίζετε. Έχει παλέψει και συνεχίζει να παλεύει για την Ηλεία)

Είμαι  όμως πολιτικοποιημένο άτομο , με δράση σε πολλά κοινωνικά και πολιτικά επίπεδα.

Είμαι ο Λευτέρης που όλοι γνωρίζετε.

Κατεβαίνω για να ακουστεί η φωνή μου.

Η φωνή της δικής μας γενιάς!

Θα θελα όμως να σας καλέσω όλους σε συστράτευση για να δώσουμε την πρωτιά στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη που θα οδηγήσει τη ΝΔ στη μάχη των ευρωεκλογών.

Σας ζητώ να  τιμήσετε και εμένα με την ψήφο σας για να αποκτήσει η Ηλεία και η νέα γενια μια δυνατή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο

* * * * * * * * * * * * *

Σε δυο περίπου μήνες θα διεξαχθούν οι πιο κρίσιμες ευρωεκλογές στων τελευταίων ετών. Η επιλογή είναι δική μας.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι.

Η Νέα Δημοκρατία δείχνει ξεκάθαρα την κατεύθυνση:

Όχι στον φόβο, ναι στην ελπίδα.

Το 2019 θα είναι ένα πολύ καλό έτος για τη Νέα Δημοκρατία ,  ένα πολύ καλό έτος για την Ελλάδα.

Θα είναι η χρονιά που θα γυρίσουμε σελίδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του λαϊκισμού.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η πολιτική μας οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει χώρο στα όνειρα και στις ελπίδες των Ελλήνων,στο αύριο της πατρίδας μας , που είναι η νεολαία μας  , να ξαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία, να ξαναφέρει την ευημερία για όλους τους Έλληνες.

Στις 26 Μαίου ψηφίζουμε για μια ισχυρή Νεα Δημοκρατία ,για μια ισχυρή Ελλάδα.

Πηγή: patrisnews.com