Αρχική Ν. Κορινθίας Αλ.Πνευματικός: “Με γρήγορους ρυθμούς κατασκευάζεται το Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο” (Βίντεο-Εικόνες)

Αλ.Πνευματικός: “Με γρήγορους ρυθμούς κατασκευάζεται το Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο” (Βίντεο-Εικόνες)

Με γρήγορους ρυθμούς κατασκευάζεται το Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο του Δήμου στην Περιοχή της Αγίας Άννας δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Άλλο ένα μεγάλο έργο Παιδείας τόνισε ο κ. Δήμαρχος γιατί εμείς πιστεύουμε ότι ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει καλύτερες υποδομές ιδιαίτερα στο κομμάτι των Νηπιαγωγείων που τα πιο πολλά είναι σε ακατάλληλους χώρους.

Το σχολικό αυτό συγκρότημα θα φιλοξενήσει νήπια από 4 Νηπιαγωγεία από την Αγία Άννα τον Συνοικισμό και της Κορίνθου, ενώ οι σχολικές μονάδες θα είναι υπερσύγχρονες, όπως άλλωστε αρμόζει για τα παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την εκπαίδευση.

Συνεχίζοντας, ο κ. Πνευματικός μίλησε για το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει ο Δήμος Κορινθίων στον τομέα της εκπαίδευσης, υπογραμμίζοντας ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρξει ξανά σχολική μονάδα σε ισόγεια πολυκατοικιών που δεν διαθέτουν προαύλιο και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο, αλλά και στο ΕΠΑΛ του Δήμου Κορινθίων που θα κατασκευαστούν στη γύρω περιοχή σε σημεία που έχουν απαλλοτριωθεί με χρήματα του Δήμου.

Δήλωσε τέλος πως η Δημοτική Αρχή είναι υπερήφανη γιατί μέσα σχολικές υποδομές που κατασκευάζονται λέμε ότι πιστεύουμε στην Παιδεία που είναι η βάση μιας αναπτυξιακής πορείας του δήμου.