Αρχική Ν. Αργολίδος Αναγνωσταράς: Τη σταδιακή υποβάθμιση του Νοσοκομείου θα ακολουθήσει η πώληση μέσω ΤΑΙΠΕΔ;

Αναγνωσταράς: Τη σταδιακή υποβάθμιση του Νοσοκομείου θα ακολουθήσει η πώληση μέσω ΤΑΙΠΕΔ;

Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην πόλη του Ναυπλίου! Ενώ η δημοτική μας αρχή μετά του κ. Κωστούρου “ονειρεύονται” το Ναύπλιο ως hot spot τουρισμού, καμία ενεργεία δεν έκαναν για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ναυπλίου! Απεναντίας παρακολουθούν την υποβάθμιση του σιωπώντας όπως παρακολουθούσαν και το σταδιακό κλείσιμο του ΚΕΜΧ, παίζοντας τον ρόλο του «yes man» στις εντολές της κυβέρνησης!

Πως περιμένουν δηλαδή αύξηση τουριστών υψηλού οικονομικού επιπέδου όταν είναι γνωστό σε όλους, πως το πρώτο που εξετάζουν οι εν δυνάμει επισκέπτες σε κάθε προορισμό, είναι η δυνατότητα να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε ενδεχομένως πρόβλημα υγείας τους παρουσιαστεί;;;

Ελπίζουμε να μην ευσταθούν οι πληροφορίες και οι φήμες που υπάρχουν περί εγκατάστασης εργολάβου στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου στις 29 Ιουνίου (μετα τις εκλογές) προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες!! Τότε θα μιλάμε για πραγματικό Hot spot βάζοντας ταφόπλακα στον τουρισμό δια χειρός του κατά τα άλλα λαλίστατου κ. Κωστούρου!

Καλούμε τέλος, τον κ. Κωστούρο να αφυπνιστεί και να υπηρετήσει τουλάχιστον κατά το υπόλοιπο της θητείας του, τους δημότες του και όχι την εκάστοτε κυβέρνηση! Το Νοσοκομείο Ναυπλίου πρέπει να αναβαθμιστεί για να μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες των κατοίκων Ναυπλίου, Ασκληπιείου, Επιδαύρου, Κρανιδίου, Ερμιόνης, Πορτοχελίου! Μιας μεγάλης περιοχής με πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα!Μήπως τελικά το Νοσοκομείο μας υποβαθμίζεται σταδιακά, έτσι ώστε να μπει λουκέτο και να πάρει τον δρόμο της πώλησης μέσω ΤΑΙΠΕΔ;;;

Γνωρίζετε κάτι κύριε Κωστούρο; Θα ενημερώσετε στους δημότες;

Παναγιώτης Αναγνωσταράς 

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων:

Το Δ.Σ. του Σωματείου των Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου καταγγέλλει:

α) τη Διοικήτρια, τον Αναπληρωτή Διοικητή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, καθώς και τον Διοικητή της 6ης υγειονομικής Περιφέρειας για την απόφασή τους σχετικά με τη δημιουργία ενιαίου ΤΕΠ στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, ερήμην των εργαζομένων της Ν.Μ. Ναυπλίου, με σκοπό την αποδυνάμωση, υποβάθμιση και υπολειτουργία της Ν.Μ. Ναυπλίου.

β) την αδράνεια ,- συναίνεση της Διευθύντριας Ιατρικής υπηρεσίας της Ν.Μ. Ναυπλίου προς την κατεύθυνση υποβάθμισης της Νοσηλευτικής μας Μονάδας.