Αρχική Ν. Κορινθίας Κώστας Σαρχάνης: “Ο Δήμος Σικυωνίων πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών”

Κώστας Σαρχάνης: “Ο Δήμος Σικυωνίων πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών”

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η πολιτική κρίση και η κοινωνική αποδιοργάνωση που βιώνουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της αποκόλλησης της πολιτικής δράσης από τα κοινωνικά θέλω και τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

Σήμερα ο Δήμος Σικυωνίων παλεύει για την επιβίωση και την αξιοπιστία του. Θέλουμε μία δημοτική αρχή  που να πείθει όλους ανεξαιρέτως τους δημότες για τις προθέσεις της.

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ, της οποίας είμαι επικεφαλής, θέλει να δημιουργήσει ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία. Δεν θα βάλουμε ποτέ το ατομικό μας συμφέρον πάνω από τις αξίες της ειλικρίνειας και του αλληλοσεβασμού. Αυτό αποτελεί μία χρόνια απαίτηση όλων των δημοτών του Δήμου Σικυωνίων ανεξάρτητα από οποιαδήποτε επιλογή έκαναν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δυστυχώς, η σημερινή δημοτική αρχή ρίχνει στάχτη στα μάτια των δημοτών ακολουθώντας την πεπατημένη αλλά ξεπερασμένη λογική άρθρωσης πολιτικού λόγου.

Δεν θέλει να αφήσει τους δημότες να μπορέσουν να δουν τη δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος σε όλους σχεδόν τους τομείς όπως την καθαριότητα, την οδοποιία, την κατασκευή πεζοδρομίων, τα αντιπλημμυρικά έργα, την εγκατάλειψη των χωριών.

Ας ξεφύγουμε από τα σημερινά αδιέξοδα στο Δήμο Σικυωνίων με βήματα συνεργασίας και συνεννόησης.

Κώστας Σαρχάνης – Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Σικυωνίων