Αρχική Ν. Κορινθίας Επίσκεψη της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” στο Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων (Βίντεο)

Επίσκεψη της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” στο Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων (Βίντεο)

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) των Αγίων Θεοδώρων, επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, ο Επικεφαλής της Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” και υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννης Καραπανάγος συνοδευόμενος από 5μελή αντιπροσωπεία.

Κατά την εν λόγω επίσκεψη, ο Ιωάννης Καραπανάγος, αφού ευχαρίστησε την “Οικοδέσποινα” κα Ρούλα Βλαστάρη για την φιλοξενία, έλαβε τον λόγο, προκειμένου να δώσει το στίγμα του συνδυασμού του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου και εν συνεχεία, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της αντιπροσωπείας είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους ηλικιωμένους για τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύθηκε, όπως έχει επανειλημμένα αναφέρει, ότι η νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες και την επόμενη μέρα των εκλογών, καταθέτοντας ως ενέχυρο τις αρχές και τις αξίες της παράταξης.

Για την Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” η λειτουργία των κοινωνικών δομών, σε συνδυασμό και με άλλες δράσεις φροντίδας και υποστήριξης ηλικιωμένων, με έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις τοπικές Ενότητες του Δήμου, αποτελούν όχι μόνο αναγκαιότητα, αλλά και αυτονόητη υποχρέωση κάθε Δημοτικής Αρχής, για τη φροντίδα και εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους.

Εξάλλου όπως είπε ο Πιττακός ο Μυτιληναίος (ένας από τους επτά σοφούς της αρχαίας Ελλάδας) «να περιμένεις απ’ τα παιδιά σου στα γηρατειά ότι εσύ ο ίδιος θα έκανες για τον πατέρα σου».

Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού αποτελούσαν οι:
Απόστολος Λυχούδης
Γιάννης Γλυκοφρύδης
Μάχη Ανδριανού
Χρήστος Παντελέου
Γιώργος Γρηγοράκος

Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στην 25η Μαρτίου από το ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων
Επόμενο άρθροΚορίνθιος αγρότης προχωρά σε απεργία πείνας