Αρχική Eπικαιρότητα Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Ακρως ευαίσθητη υπόθεση, λέει η Αστυνομία

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Ακρως ευαίσθητη υπόθεση, λέει η Αστυνομία

Σημαντικά στοιχεία για τις αιτίες της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο, με την μητέρα που πέταξε την 4χρονη κόρη της από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, φέρεται να διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ παρότι δίνεται η εικόνα ότι υπάρχει στασιμότητα και σχετική έλλειψη πληροφοριών.

Οπως ανέφερε στο «in.gr» υψηλόβαθμο στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη «εξετάζουμε σοβαρά το ενδεχόμενο πίσω από αυτή τη φρικτή υπόθεση να κρύβονται ιδιαίτερα ευαίσθητα και ιδιότυπα ζητήματα που αφορούν όσα έχουν συμβεί, προ ολίγου χρονικού διαστήματος, με την άτυχη 4χρονη και σχετικά προβλήματα της μητέρας της.

«Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα ακόμη και για εμάς έρευνα με πολύ λεπτές και ειδικές παραμέτρους. Πιστεύουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι που επιχείρησαν να βοηθήσουν μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας θα διαφωτίσουν τις παραμέτρους του τραγικού συμβάντος.

Ηδη έχει σχηματισθεί μια αρχική εικόνα και εξετάζουμε εάν υπάρξει σχετική επαλήθευση. Εξετάζουμε σειρά πληροφοριών και ελπίζουμε ότι σύντομα, με τη βοήθεια μάλιστα και σχετικών χειρογράφων, θα οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα».

Το in.gr» διερευνά περαιτέρω παραμέτρους της τραγικής ιστορίας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όμως θα αποφύγει ν’ αναφέρει οτιδήποτε σχετικό λόγω και της ιδιοτυπίας της εν λόγω υπόθεσης.

Πηγή: in.gr