Αρχική Ν. Κορινθίας Για αυτό θα είναι και πάλι Δήμαρχος Κορινθίων ο Αλ.Πνευματικός στις εκλογές...

Για αυτό θα είναι και πάλι Δήμαρχος Κορινθίων ο Αλ.Πνευματικός στις εκλογές του 2019…

Κατάμεστο ήταν σήμερα (22/3/19) το Δημοτικό Θέατρο “Θωμάς Θωμαΐδης” στην πρώτη επίσημη του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Με έναν Δήμαρχο να είναι φανερά συγκινημένος από την αποδοχή και την παρουσία του κόσμου, ανακοίνωσε τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του “Πορεία Ευθύνης”, αλλά και παρουσιάστηκε ο απολογισμός του έργου του κατά την διάρκεια της πολυετούς θητείας του.

Και πάμε στο δια ταύτα…

Γιατί ο Αλέξανδρος Πνευματικός θα είναι και πάλι Δήμαρχος Κορινθίων;

Μήπως γιατί ο κόσμος δείχνει φανερά την προτίμησή του στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Κορινθίων μέσα από την παρουσία του στην σημερινή ημέρα; Σίγουρα και αυτό παίζει τον ρόλο του..

Ωστόσο το σημαντικότερο είναι άλλο και αυτό είναι που θα κερδίσει και τον κόσμο και θα τον οδηγήσει να δώσει την ψήφο του στο πρόσωπό του. Ο Δήμαρχος μιλάει από καρδιάς και αγγίζει με την σειρά του τις καρδιές του κόσμου..

Την ώρα που άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και στον Δήμο Κορινθίων, αλλά και σε άλλους Δήμους του νομού έχουν άπειρες σημειώσεις μπροστά τους και φαίνεται να “απαγγέλλουν” μιλώντας με έναν “ξύλινο” πολιτικό λόγο, ο Αλέξανδρος Πνευματικός πραγματοποιεί ομιλίες από καρδιάς.

Σε μία πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ο Αλέξανδρος Πνευματικός επέλεξε να πει όσα αισθάνεται και όσα νιώθει για αυτόν τον Δήμο με λόγια αγάπης από καρδιάς χωρίς “σκονάκια” και καλογραμμένες ατάκες που θα πείσουν τον κόσμο να τον ψηφίσει.

Χωρίς πολλούς διθυραμβισμούς και μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, έδειξε για ακόμη μία φορά την πραγματική αγάπη του για τον Δήμο και τους δημότες και αυτό είναι που θα τον οδηγήσει και πάλι στην πρωτιά και στην εκ νέου εκλογή του ως Δήμαρχο Κορινθίων: Η άμεση σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης, που έχει κερδίσει με την αξία του όλα αυτά τα χρόνια, με τους δημότες της Κορίνθου!

Χρύσα Τσιαούσκογλου