Αρχική Eπικαιρότητα Προφυλακίσεις για το κύκλωμα μαστροπείας – Οι «καυτοί» διάλογοι στην δικογραφία

Προφυλακίσεις για το κύκλωμα μαστροπείας – Οι «καυτοί» διάλογοι στην δικογραφία

Προσωρινά κρατούμενος  κρίθηκε ο φωτογράφος που φέρεται να διηύθυνε το κύκλωμα μαστροπείας  που λειτουργούσε μέσα από γνωστή ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού και εξαρθρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Ο ίδιος αν και αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, υποστηρίζοντας ότι δεν εξανάγκασε, ούτε εκβίασε νεαρές κοπέλες να έχουν ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Συνολικά, για τη δυσώδη αυτή υπόθεση κατηγορούνται 14 άτομα, τα 10 εκ των οποίων αφέθηκαν ελεύθερα από τις ανακριτικές αρχές με την επιβολή περιοριστικών όρων. Την ίδια ώρα, οι αρχές αναζητούν 11 ακόμη πρόσωπα ως εμπλεκόμενα στο κύκλωμα.

Η απολογία του 48χρονου

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φωτογράφος υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν υποχρέωνε τις κοπέλες να κάνουν τα ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, αντίθετα όλες γνώριζαν τί έπρεπε να κάνουν.

«Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους», φέρεται να είπε.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε: «Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως «θύματα» δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι, στον τομέα τόσο της φωτογράφησης όσο και στην πραγματοποίηση στην συνέχεια ερωτικών ραντεβού.»

Κατά την κατηγορία, το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τις παροχές.

Η ανήλικη μαθήτρια

Αναφορικά με τη 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία είναι μεταξύ των κροτιτσιων, ο φωτογράφους υποστήριξε πως του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη. Ο συνήγορός του, Αντώνης Παπαδόγιαννης, δήλωσε σχετικά: «η ανήλικη εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία, έδωσε κατάθεση στην οποία περιγράφει ότι «ξεγέλασε» τον φερόμενο ως αρχηγό ότι είχε συμπληρώσει τα 18 στις 15 Δεκεμβρίου του 2018. Είπε ψέματα. Η φωτογράφισή της έγινε τον Ιανουάριο όταν κατά τα λεγόμενά της δεν ήταν ανήλικη. Δε θα μπορούσε να το ξέρει ο κατηγορούμενος».

Τέλος, Από τους 14 κατηγορουμένους που οδηγήθηκαν στον ανακριτή, οι 10 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται άλλα 11 άτομα που δεν έχουν συλληφθεί.

Στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση περιλαμβάνονται συνομιλίες – «φωτιά» μεταξύ των κατηγορουμένων, οι οποίοι φέρονται να έκλειναν ως και 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα, έναντι 140 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τις παροχές.

Κοπελα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το ….α! εγώ παίρνω. Κατηγορούμενος: Εγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.

Κατηγορούμενος : Εγινε, έγινε. Ελα…

Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Α.

Ενδεικτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δυο κατηγορουμένων:

Κατηγορούμενος Α : Ελα ρε τι έγινε; Σε ξύπνησα;

Κατηγορούμενος Β: Όχι, όχι

Κατηγορούμενος Α: Πουλάκι μου η μικρή είναι κάτω σ’ εσένα ε;

Κατηγορούμενος Β : Ναι.

Κατηγορούμενος Α: Πήγαινε ξύπνα τη να φάει τίποτα, να πιει κανά καφέ γιατί 18.30 πρέπει να φύγει. Εχει στις 19.00 ραντεβού