Αρχική Ν. Κορινθίας O Δημήτρης Βλάχος στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη

O Δημήτρης Βλάχος στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη

Σαν υπεύθυνος πολίτης καθώς και ενεργός συμπαραστάτης του αγώνα του κόσμου της αγροτιάς, έχοντας απογοητευθεί από την εγκατάλειψη της περιοχής που ζω και δραστηριοποιούμαι και έχοντας πλήρη επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητα μου σαν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Πελοπίδας Καλλίρης.

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Ο αγώνας μου θα είναι για την δημιουργία ενός πλαισίου όπου θα μπορεί ο αγροτικός κόσμος να δημιουργεί και να αποδίδει αλλά και η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας του Άσσου και του Δήμου Κορινθίων γενικότερα, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που παρουσιάζεται σήμερα.

Θα παλέψω με τους συνυποψηφίους μου, με μοναδικό μου μέλημα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία, για το αυτονόητο.

Για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Βλάχος Δημήτρης
Γεωπόνος