Αρχική Eπικαιρότητα Αυτός ο καυγάς του Αντιπτέραρχου και της συντρόφου ήταν και ο τελευταίος...

Αυτός ο καυγάς του Αντιπτέραρχου και της συντρόφου ήταν και ο τελευταίος – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Ελληνικό

Πολλοί στην γειτονιά μπορεί να σκέφτηκαν ότι είναι ακόμη ένας καυγάς. Αυτή την φορά όμως για το ζευγάρι στο Ελληνικό ήταν και ο τελευταίος σοκάροντας τους περίοικους.

Ο 87χρονος Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πολλές φορές τσακώνονταν με την Βουλγάρα σύντροφό του και οι φωνές τους ακούγονταν σε όλη την γειτονιά. Σήμερα το πρωί όμως όλα άλλαξαν,.

Ο ηλικιωμένος μετά από ακόμη έναν άγριο καυγά πυροβόλησε την σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά τους. Ένας ταξιτζής που βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλο πελάτη, είπε πως η τραυματισμένη γυναίκα, μπήκε μέσα στο ταξί του προσπαθώντας να γλιτώσει.

«Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, ο οποίος της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του. Έπεσε στο έδαφος και εκείνη την στιγμή σύμφωνα με τους περίοικους ο άνδρας της βγήκε από το σπίτι την είδε σωριασμένη στο έδαφος, επέστρεψε στην αυλή και αυτοπυροβολήθηκε.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν εν ζωή και σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας αλλά λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι γείτονες, οι διαφορές τους είχαν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία και με το ίδιο το σπίτι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα πως γνώριζε τον ηλικιωμένο αρκετά χρόνια.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 87χρονος είχε προσλάβει τη γυναίκα από τη Βουλγαρία για να προσέχει την κατάκοιτη γυναίκα του. Όταν εκείνη έφυγε από τη ζωή, ο απόστρατος στρατιωτικός αποφάσισε να παντρευτεί τη γυναίκα από τη Βουλγαρία.