Αρχική Περ. Πελοποννήσου Το peloponnisosnews κλείνει ένα χρόνο επαναλειτουργίας – Σας ευχαριστούμε …..

Το peloponnisosnews κλείνει ένα χρόνο επαναλειτουργίας – Σας ευχαριστούμε …..

Πολλές φορές έχω παρομοιάσει το peloponnisosnews με ένα παρατημένο δέντρο που μπορεί να το φυτέψαμε αλλά το αφήσαμε χωρίς νερό και περιποίηση. Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα να φροντίσω το δέντρο αυτό από την αρχή και να κάτσω στην άκρη καρτερικά να δω αν θα μου δώσει καρπούς.

Και έτσι και έγινε, το Peloponnisosnews ξεκίνησε και πάλι. Δειλά δειλά στην αρχή αλλά με πολύ κέφι και όρεξη για τον καινούργιο κόσμο που έβλεπα να ανοίγεται μπροστά μου. Αυτόν της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, της άμμεσης με τον κόσμο, την γρόγορης, της απότομης.

Εκλαψα διαβάζοντας μια είδηση και δεν ήξερα αν πρέπει να την μεταφέρω, προβληματίστηκα με άλλο γεγονός που δεν ήξερα αν πρέπει να το μεταφέρω χαμογέλασα όμως και μαζί σας με άλλη είδηση όταν την μετέφερα.

Και με πολύ δουλειά, με πολλές τρικλοποδιές, αλλά και με πολύ αγάπη από τους αναγνώστες φτάνουμε στο σήμερα. Σήμερα που βρίσκομαι στις πρώτες θέσεις της καρδιάς σας, σήμερα που βρίσκομαι μέσα στις συζητήσεις σας, σήμερα που με παίρνετε τηλέφωνο και μου εκφράζετε αγάπη και ικανοποίηση.

Και έτσι θα συνεχίσω με την ενημέρωση, από καρδιάς και με ειλικρίνεια. Καυστικά όπου χρειάζεται αλλά και χειροκροτώντας το δίκαιο και το σωστό.

Ολα αυτά όμως δεν θα γίνονταν χωρίς την απεριόριστη βοήθεια από κάποιους ανθρώπους που είναι δίπλα μου νύχτα μέρα, Σαββατοκύριακα, αργίες και διακοπές:

Η συντάκτρια Χρύσα Τσιαούσκογλου (το alter ego μου)

Ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του SUPERTV , Θεοδόσης Πιπέρης

Ο τεχνικός Θοδωρής Καφαντάρης για τα απίστευτα video που φτιάχνει

Ο τεχικός υπεύθυνος της σελίδας που έχει κάνει πολύ υπομονή με ότι και να του ζητήσω, Μιχάλης Ατσόγλου.

O Nίκος Νικολόπουλος, η Μαρία Νικολοπούλου και ο Θύμιος Κάππος που με έπεισαν να ξεκινήσω και πάλι να λειτουργήσω την ιστοσελίδα και με συμβουλεύουν συνέχεια.

Και πάνω απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα σχόλιά σας, για την αγάπη και την προτίμησή σας στην ενημέρωση στο peloponnisosnews.

Πήραμε γευστικούς καρπούς αγάπης και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

Σοφία Μπαλή