Αρχική Eπικαιρότητα Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τι λέει ο σύζυγος της γυναίκας που πέταξε...

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τι λέει ο σύζυγος της γυναίκας που πέταξε το μωρό της στο κενό και αυτοκτόνησε

Να ρίξει «φως» στα αίτια της τραγωδίας που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο Νέο Κόσμο, όπου 40χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου το κοριτσάκι της, ηλικίας 4,5 ετών, και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δυο τη ζωή τους, προσπαθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Ολα ξεκίνησαν στις 4:30 το απόγευμα της Τρίτης όταν έλαβε κλήση η Αμεση Δράση για μία γυναίκα και ένα νεκρό παιδί στην οδό Κατσαντώνη στον Νέο Κόσμο. Ενας γείτονας κάλεσε την Αστυνομία, λέγοντας πως η μητέρα του παιδιού βούτηξε στο κενό.

Αμεσα έφτασαν εκεί αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τη μητέρα η οποία ήταν νεκρή. Το άτυχο παιδί είχε ακόμη σφυγμό, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Εκρυψα τα παιδιά στη γωνία και τη βλέπω έξω από τα κάγκελα … την παρακάλεσα να κάνω κάτι εγώ και μου απάντησε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και έπεσε στο κενό», φέρεται να είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στους αστυνομικούς.

«Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μια γυναίκα να κρατά ένα παιδάκι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα “τι κάνετε εκεί;” Δεν μου απάντησε. Της ξαναφώναξα. Το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε “θέλω τον μπαμπά μου”. Μου απάντησε ότι δεν βλέπω καλά, να βγάλω τα γυαλιά μου. Ρώτησα το γιο μου, που μου είπε ότι το μωρό ήταν έξω από τα κάγκελα», είπε ακόμη ένας άνδρας που βρισκόταν σε αυτό το σημείο και είδε την άτυχη γυναίκα να πέφτει στο κενό.

Το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στο ιατρικό ανακοινωθέν σημείωνε: «Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του ΓΝΠΑ “Π. & Α. Κυριακού” στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο, με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Eγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».