Αρχική Ν. Κορινθίας Εκτός των “ΣυνΔΗΜΟΤΩΝ” του Μάρκου Λέγγα ο Αλέξης Αλεξανδρής

Εκτός των “ΣυνΔΗΜΟΤΩΝ” του Μάρκου Λέγγα ο Αλέξης Αλεξανδρής

Δείτε την ανακοίνωση του Υποψηφιου Δημάρχου Μάρκου Λέγγα σχετικά με την αποχώρηση του Αλέξη Αλεξανδρή από τον συνδυασμό :

Σήμερα το πρωί ο Αλέξης Αλεξανδρής με ενημέρωσε ότι επαγγελματικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει με τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ». 
Σέβομαι την απόφασή του, τού εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και τον ευχαριστώ για την συνεισφορά του και τις καινοτόμες ιδέες που κατέθεσε για την διαμόρφωση του προγράμματός μας στον αθλητισμό. 
Τέλος, ελπίζω οι δρόμοι μας, κάποια στιγμή, να συναντηθούν ξανά, ώστε να μας βοηθήσει ουσιαστικά να αλλάξουμε τα πράγματα στον δήμο μας.

“Αγαπητέ Μάρκο

Μέχρι σήμερα, σε όλο το ενήλικο μέρος της ζωής μου, υπηρέτησα και υπηρετώ το ποδόσφαιρο -είτε ως αθλητής είτε ως προπονητής. Στην διάρκεια της καριέρας μου κατάλαβα ότι είναι ένα κοινωνικό γεγονός, που έχει στοιχεία από την ζωή. Δεν είναι τυχαίο που οι Αμερικάνοι το λένε SOCCER, δηλαδή SOC-ial CER-emony (κοινωνική τελετή). Όπως ακριβώς η ζωή, έτσι και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές -κάποιες φορές ακόμα και στο φινάλε, ή λίγο πριν από αυτό.

Πίστευα ότι είχα συμβιβαστεί με αυτές τις εκπλήξεις και τις ανατροπές, αλλά έκανα λάθος. Γιατί κάποιες τέτοιες με φέρνουν τώρα στην δυσάρεστη θέση να σου δηλώσω πως δεν θα καταφέρω να συνεχίσω μαζί σου αυτό το όμορφο ταξίδι να αλλάξουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Επαγγελματικοί λόγοι με υποχρεώνουν να φύγω από την Κορινθία την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γεγονός που δεν θα μου επιτρέπει να είμαι παρών στο νέο δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων, σε περίπτωση που εκλεγώ. Και φυσικά δεν θα είναι δυνατόν να είμαι υποψήφιος, γνωρίζοντας πως δεν θα μπορώ να τιμήσω την εμπιστοσύνη όσων με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω.

Αγαπητέ Μάρκο
Η απόφασή μου ξέρω ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά σε βεβαιώνω ότι σε ακόμα δυσκολότερη φέρνει εμένα. Γιατί από την πρώτη στιγμή πίστεψα στο όραμά σου, ενθουσιάστηκα με τον ενθουσιασμό σου. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μας συνάντηση όταν ανταλλάξαμε ιδέες για το πως μπορούμε να κινητοποιήσουμε δυνάμεις και να δημιουργήσουμε στην ορεινή ζώνη του δήμου μας ένα σύγχρονο, πολυδύναμο αθλητικό κέντρο, στα πρότυπα άλλων κέντρων του εξωτερικού. Πως θα αξιοποιήσουμε το σύμπλεγμα που έχει μετατρέψει την Στυμφαλία και τον Φενεό σε «Ελβετία της Ελλάδας». Πως θα δημιουργήσουμε παντού, μικρές κοιτίδες αθλητισμού, για να δώσουμε διέξοδο στα νέα παιδιά.

Μπορεί να είμαι υποχρεωμένος να μην συνεχίσω με τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εγκαταλείπω όσα συζητήσαμε στην τύχη τους. Θα εξακολουθήσω να στηρίζω το σχέδιό σου για την αλλαγή στον δήμο Σικυωνίων. Θα είμαι πάντα αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστείς και φυσικά θα σε βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να υλοποιήσεις όποια σχέδια έχουμε κουβεντιάσει στον τομέα του αθλητισμού.

Με εκτίμηση
Αλέξης Αλεξανδρής”