Αρχική Ν. Αργολίδος Αναγνωσταράς: “Στην παραποίηση της αλήθειας και της πραγματικότητας είστε άριστος κε Κωστούρο”

Αναγνωσταράς: “Στην παραποίηση της αλήθειας και της πραγματικότητας είστε άριστος κε Κωστούρο”

Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η προσπάθεια του κ. Κωστούρου να με εμφανίσει ανίδεο εις ότι αφορά το project “open mall”! Μάλιστα παραθέτει και απόσπασμα της συνέντευξης μου όπου ξεκάθαρα ρωτήθηκα: «Θα κατασκευαστεί κτίριο mall στην παραλία (χερσαία ζώνη λιμένος Ναυπλίου)»;;; Και η απάντηση μου ήταν πως «τέτοια χρήση δεν προβλέπεται από το σχέδιο πόλης!!!

Καλά θα κάνετε λοιπόν κύριε Κωστούρο να ασχοληθείτε σοβαρά προωθώντας την ιδέα και την πρόταση του Εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου για δημιουργία «open mall» στο Ναύπλιο!!

Είστε ο πλέον ακατάλληλος για να κρίνετε εμένα εις ότι αφορά θέματα πολεοδομικά κλπ!

Τέλος σας τονίζω ότι σε συνεντεύξεις απαντάς σε συγκεκριμένες ερωτήσεις του δημοσιογράφου! Και όταν σε ρωτάει «αν θα κατασκευασθεί κτίριο mall στο Ναύπλιο» η απάντηση είναι όχι!!

Επίσης καλά θα κάνετε να ενημερώσετε καλύτερα τους δημότες για το τι είναι το project “open mall” γιατί ακόμα και αυτοί την ίδια ερώτηση μου κάνουν: «Θα κατασκευαστεί κτίριο mall στο Ναύπλιο;»

Στην παραποίηση της αληθείας και της πραγματικότητας είστε άριστος κύριε Κωστούρο!Ευτυχώς που παραθέσατε και το απόσπασμα της συνέντευξης μου για να δει ο κόσμος το μέγεθος της προσπάθειας παραπληροφόρησης που κάνετε.

Αντί να παραποιείτε τα λεγόμενα μου, αναρωτηθείτε τι έφταιξε και στην θητεία σας δεν καταφέρατε να κάνετε ούτε ένα σοβαρό έργο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ