Αρχική Ν. Κορινθίας Διάκριση για το Γυμνάσιο Λουτρακίου στο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Διάκριση για το Γυμνάσιο Λουτρακίου στο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Την Κυριακή, 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, το  Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2019 Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η Σ.Α.Κ Αργοναύτηςμε τη συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων .

Στους αγώνες έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες  των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημόσιων και Ιδιωτικών, των νομών που ανήκουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν φυσικά μαθητές και μαθήτριες από τα Δημοτικά, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λουτρακίου καθώς από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Περαχώρας.

Οι μαθητές του Γυμνασίου Λουτρακίου που συμμετείχαν, πέτυχαν μια σπουδαία διάκριση κατακτώντας τη Δεύτερη και Τρίτη θέση στο «Μαθητικό Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Γυμνασίων Λυκείων Περιφέρειας Πελοποννήσου»..

Συγχαρητήρια στους μαθητές Γίαννη Ζερβό, Σεραφείμ Καλιαντάση,  Κατερίνα Διδασκάλου, Δημήτριο Γιαννακό, Αναστάση Φράγκο και Απόστολο Φράγκο.

Πηγή: loutraki365.gr

Προηγούμενο άρθροΔείτε ζωντανά την συνέντευξη για τα “Ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης διαβιβαστών / κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”
Επόμενο άρθρο«Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Καραχάλιος υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο»