Αρχική Ν. Κορινθίας O B.Kούνας με τον Ν.Βουδούρη : Οι εκλογές του Μάη αποτελούν την...

O B.Kούνας με τον Ν.Βουδούρη : Οι εκλογές του Μάη αποτελούν την αρχή της προόδου στον Δήμο Βέλου Βόχας

Κούνας Βασίλης 
Συνταξιούχος Υπάλληλος ΟΤΕ
Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Βέλου 

Έχοντας μια πολυετή και επιτυχή πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, με αναγνωρισμένο έργο στην καθαριότητα, την διαφάνεια αλλά και συνολικότερα την προσφορά στα κοινά και την κοινωνία.
Στο σήμερα, ο Δήμος Βέλου-Βόχας βρίσκεται αντιμέτωπος με την προχειρότητα και την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής, γεγονός που εκθέτει σε βάθος τον ίδιο τον Δήμο αλλά και τους Δημότες. Πρωτοφανή κρούσματα αδιαφάνειας λαμβάνουν χώρα καθημερινά στον Δήμο μας. 
Δυστυχώς ο Δήμος Βέλου-Βόχας δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του και είναι κάτι που καλούμαστε να αλλάξουμε. Ακόμα και η Δημοκρατία είναι σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα και οφείλουμε να το αλλάξουμε και αυτό.
Η παραλιακή ζώνη αντί να είναι στολίδι και τουριστικό θέλγητρο, έχει απαξιωθεί με αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο ο τουρισμός να μειώνεται και οι παραθεριστές να μας γυρνούν την πλάτη. Αλήθεια ποιός θα ήθελε να παραθερίσει σε μια περιοχή χωρίς επαρκές και κακής ποιότητας νερό; Σε μια περιοχή όπου τα απορρίμματα κατά τους θερινούς μήνες αποτελούν τεράστιο πρόβλημα και οι οσμές είναι δυσάρεστες; 
Θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα . Η νέα Δημοτική Αρχή χρειάζεται ανθρώπους με θέληση και όρεξη για προσφορά στην κοινωνία και ανιδιοτέλεια. Οι Δημοτικές εκλογές στις 26 του Μάη αποτελούν την αρχή της προόδου και της αλλαγής στον Δήμο.
Αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον και θα το εξασφαλίσουμε για εμάς και για τα παιδιά μας! Την επομένη των εκλογών έχουμε πολλή δουλειά! 

Βασίλης Κούνας,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο