Αρχική Ν. Αρκαδίας Επίσκεψη υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΝΔ Β. Μιχαλολιάκου στην Τρίπολη (Βίντεο)

Επίσκεψη υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΝΔ Β. Μιχαλολιάκου στην Τρίπολη (Βίντεο)

Στην Τρίπολη βρέθηκε, αργά το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαρτίου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Αρκαδίας, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, με παρόντες μεταξύ άλλων τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμο Κατσίπο, ο οποίος και τον προσφώνησε, τον Πρώην Υπουργό και Πρώην Βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Γιάννη Πάιδα, ο οποίος είχε μιλήσει το πρωί της ίδιας μέρας για την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, αφού μίλησε για την ΟΝΝΕΔ και την δημιουργία της, στην οποία είχε καθοριστική συμβολή, τόνισε μεταξύ άλλων πως “Οι ευρωεκλογές προσλαμβάνουν πολιτική βαρύτητα εξαιτίας του γεγονότος ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει μιας και δομήθηκε στο πολιτικό ψέμα. Οι ευρωεκλογές είναι η μάχη των μαχών για τη Ν.Δ., ώστε να απομακρυνθεί η παρούσα κυβέρνηση”.

Σημείωσε πως είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και αναφερόμενος σε ποσοστό το προσδιόρισε άνω του 40%, συμπληρώνοντας πως δεν θέλει να είναι μέλος μίας ΝΔ χαμηλών προσδοκιών.

“Δεν αποδέχομαι να είμαι στέλεχος σε κόμμα με χαμηλό όραμα. Επιθυμώ υψηλές προσδοκίες για τη Ν.Δ. Καλώ όλη την γενιά των αγωνιστών να μπουν μπροστά. Τους καλώ σε συστράτευση”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση για διάφορα θέματα, όπως το Σκοπιανό, τα αγροτικά, τη μη λειτουργία ιδιωτικών Πανεπιστημίων ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και αυτοκριτική, όσον αφορά τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας.

“Κάναμε λάθη. Διολισθήσαμε σε μία πασοκική νοοτροπία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος και επεσήμανε πως “ως Χώρα οφείλουμε να βρούμε τη θέση και το κύρος που μας αξίζουν και στην Ευρωβουλή και να προωθήσουμε όλα τα θέματα που μας απασχολούν”.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Μιχαλολιάκου στο βίντεο:

Πηγή: drt915.gr