Αρχική Ν. Κορινθίας Το Σωματείο “Φάσμα” συναντήθηκε με τον βουλευτή Χρίστο Δήμα

Το Σωματείο “Φάσμα” συναντήθηκε με τον βουλευτή Χρίστο Δήμα

Το Σωματείο Φάσμα συναντήθηκε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας Χρίστο Δήμα για το πολύ σοβαρό θέμα των ειδικών θεραπειών…. 

Ενημερώσαμε τον κύριο Δήμα για το χάος και την ανασφάλεια που επικρατεί για τους γονείς των παιδιών στο χώρο της ειδικής αγωγής λόγω των πρόσφατων αποφάσεων του ΕΟΠΥΥ και τον κίνδυνο χιλιάδες παιδιά ΑΜΕΑ ή μη , να στερηθούν τις απαραίτητες ειδικές θεραπείες.

Ο κ. Δήμας. όντας ο ίδιος πατέρας δύο μικρών παιδιών, ευαισθητοποιήθηκε και θα προχωρήσει στη κατάθεση αναφοράς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο βουλευτής του νομού μας για τις δράσεις του σωματείου μας και ακόμη περισσότερο γα το κέντρο δραστηριοτήτων για τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού που πρόκειται να δημιουργηθεί στο χώρο που εξασφαλίσαμε με την βοήθεια του Δήμου Κορινθίων στο κέντρο της Κορίνθου.

Το σωματείο εκπροσώπησαν οι αντιπρόεδρος κ Δημήτρης Κανέλλος και ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Καρατζάς .

Σε συνεργασία και με άλλες συλλογικότητες στο χώρο αλλά και με θεραπευτές αλλά και εκπαιδευτικούς , θα συνεχίσουμε τις επαφές με πολιτικούς φορείς για την άδικη επίθεση στα δικαιώματα των παιδιών μας.

Πηγή: korinthostv.gr