Αρχική Eπικαιρότητα Βίντεο-ντοκουμέντο: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 17χρονο ποδηλάτη

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 17χρονο ποδηλάτη

Ο έφηβος χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 52χρονη γυναίκα και υπέκυψε στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Ένας 17χρονος ποδηλάτης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που κόβει την ανάσα και δείχνει τον 17χρονο ποδηλάτη να παρασύρεται από το αυτοκίνητο, να εκτινάσσεται στον αέρα με το ποδήλατό του και να καταλήγει στην άσφαλτο πίσω από το αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Λαγκαδά όταν ο 17χρονος ποδηλάτης επιχείρησε να περάσει μια διάβαση πεζών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες 52χρονη οδηγός ίσως παραβίασε έναν πορτοκαλί σηματοδότη και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Σταμάτησε η γυναίκα οδηγός, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ από το πρωί φίλοι και συμμαθητές του άτυχου 17χρονου πηγαίνουν στο σημείο, αφήνουν λουλούδια και ανάβουν ένα κερί στη μνήμη του.

Ο νεαρός ήταν κάτοικος της περιοχής και εκείνη τη στιγμή πήγαινε στο φροντιστήριο που βρίσκεται στο σημείο όπου έγινε το μοιραίο. Δυστυχώς, ο 17χρονος δεν φορούσε κράνος.

Δείτε το βίντεο εδώ https://www.news247.gr