Αρχική Eπικαιρότητα Κρύψτε τις ομπρέλες το Σαββατοκύριακο – Λιακάδα και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Κρύψτε τις ομπρέλες το Σαββατοκύριακο – Λιακάδα και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών απομακρύνεται από την Ελλάδα και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και η θερμοκρασία θα ανέβει τόσο ώστε η βόλτα μας να είναι ευχάριστη.

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών απομακρύνεται από την Ελλάδα και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και η θερμοκρασία θα ανέβει τόσο ώστε η βόλτα μας να είναι ευχάριστη.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού από την ΕΜΥ για το επόμενο τριήμερο:

Σάββατο 16-3-2019
Καιρός: Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο και θα φτάσει στους 20 βαθμούς.

Κυριακή 17-03-2019
Καιρός: Γενικά αίθριος. το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά.
Ανεμοι: Νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Δευτέρα 18-03-2019
Καιρός: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά, τα νοτιά και το ανατολικό αιγαίο. κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις Ξ με 5 και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Δε μικρή πτώση στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Ο καιρός την Παρασκευή

Eνα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στο Ιόνιο θα προκαλέσει βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας.