Αρχική Ν. Ηλείας Στρέφι Ηλείας: Σοβαρό τροχαίο με έναν τραυματία (Βίντεο)

Στρέφι Ηλείας: Σοβαρό τροχαίο με έναν τραυματία (Βίντεο)

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» ένας 54χρονος από την Αρχαία Ολυμπία, ύστερα από σφοδρότατη σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων που σημειώθηκε χθες (14/3/19) λίγο μετά τις 9μ.μ. επί της Εθνικής Οδου Πύργου-Τριπόλεως, στο ύψος του Στρεφίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της έρευνας των αστυνομικών της Τροχαίας Πύργου, τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση, το μαύρο Άλφα Ρομέο προς Ολυμπίας και το μαύρο Ρενό προς Πύργο, όταν –υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες- συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα αυτοκίνητα ουσιαστικά διαλύθηκαν, ένα από τα δύο «πήρε» τρελή πορεία και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του Άλφα Ρομέο εγκλωβίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τρία πυροσβεστικά οχήματα από την ΠΥ Πύργου και το ΠΚ Αρχαίας Ολυμπίας με 8 άνδρες και επικεφαλής τον πυρονόμο Κων/νο Μπούρα και αμέσως ξεκινήσαν επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή και το σκοτάδι στον δρόμο, εξαιτίας του ανεπαρκούς φωτισμού, οι πυροσβέστες, με την αρωγή και των διασωστων του ΕΚΑΒ, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 54χρονο τραυματία με ασφάλεια και να τον μεταφέρουν στο φορείο. Ακολούθησε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τραύματα σε άνω και κάτω άκρα. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com