Αρχική Ν. Κορινθίας Ιδρυτική διακήρυξη συνδυασμού για τον Δήμο Ξυλοκάστρου από τον Σπύρο Καραβά

Ιδρυτική διακήρυξη συνδυασμού για τον Δήμο Ξυλοκάστρου από τον Σπύρο Καραβά

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ, ΠΟΛΙΤ. ΜΗΧ.

Αγαπητές Φίλες και αγαπητοί Φίλοι,
Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Η κοινή αγωνία και το ειλικρινές ενδιαφέρον πολλών νέων ανθρώπων με διάθεση και γνώσεις, αλλά και μεγαλυτέρων με εμπειρία, από κάθε γωνιά του τόπου μας, γέννησε την αυτοδιοικητική πρόταση «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.

Αγωνιζόμαστε για την επανεκκίνηση του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες, με σεβασμό στο περιβάλλον και την αισθητική του τόπου μας.

Σας ζητώ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 να εμπιστευτείτε τους «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και να στηρίξετε το συνδυασμό μας και τους υποψηφίους του.

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Είμαστε μια αυτόνομη αυτοδιοικητική πρόταση που επιδιώκουμε τη συμμετοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία όλων ανεξαιρέτως των δημοτών, των συλλόγων, των κοινωνικών κινημάτων και φορέων, όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας καθώς και όλων των κομμάτων, χωρίς, όμως, να έχουμε κομματικές εξαρτήσεις.

Είναι συλλογική η απόφασή μας να υπηρετήσουμε τους δημότες και τον τόπο μας, με ανοιχτούς ορίζοντες, με ελευθερία σκέψης και αίσθημα ευθύνης για τις πράξεις μας.

Είναι η ώρα της κινητοποίησης των δημοτών, υπεύθυνα και αξιόπιστα, να συστρατευτούν μαζί μας για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Δήμου μας. Από τις εκλογές θέλουμε να βγει ένα καθαρό μήνυμα εξωστρέφειας και συνολικής επανεκκίνησης!

Οραματιζόμαστε μία κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς με συμμετοχή, συνεργασία και συλλογική δράση που υπηρετεί την κοινή μας πεποίθηση: ότι ο Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης μπορεί και αξίζει καλύτερα.

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,
Φίλες και φίλοι,

Οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης από σήμερα ξεκινούν την επικοινωνία μαζί σας, που θα είναι αδιάλειπτη και συνεχής έως τις εκλογές. Σας καλούμε να ενημερώνεστε από το Συνδυασμό μας για τις πρωτοβουλίες και το πρόγραμμά μας και να συμπορευτείτε μαζί μας, διεκδικώντας όλοι μαζί έναν Δήμο όπως μας αξίζει!
Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα. Κοιτάμε με δυναμισμό και αισιοδοξία το μέλλον και αγωνιζόμαστε να υπηρετήσουμε εσάς και το Δήμο μας.

Θέλουμε. Μπορούμε. Θα τα καταφέρουμε!

Με αγάπη,

Σπύρος Καραβάς, Πολιτ. Μηχ.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης
«ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»