Αρχική Eπικαιρότητα Καταγωγή από την Κορινθία είχε ο 30χρονος δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός στα...

Καταγωγή από την Κορινθία είχε ο 30χρονος δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια

Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο του νεαρού δικηγόρου ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μια χαράδρα στα Τουρκοβούνια. Ήταν αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια;  Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο δικηγόρος φαίνεται πως είχε καταγωγή από τα Καλύβια Φενεού Κορινθίας.

Δείτε το βίντεο απο την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star.gr

Τι είπε ο ιατροδικαστής στο newsit.gr

Ο ιατροδικαστής, Γιώργος Ντιλέρνια μίλησε στο newsit.gr και αποκάλυψε τι θα αναφέρει στο πιστοποιητικό νεκροψίας – νεκροτομής. «Πολλαπλές κακώσεις σώματος (κεφαλής, θώρακος, κοιλίας, δεξιού μηρού) συνεπεία πτώσεως εξ ύψους». Αυτή είναι η αιτία θανάτου του νεαρού δικηγόρου έτσι όπως την καταγράφει στο πιστοποιητικό νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, εξήγησε μιλώντας στο newsit.gr,  «Όλα δείχνουν ότι ήταν αυτοκτονία, εκτός αν τον έσπρωξαν χωρίς να αμυνθεί. Δεν είχα ευρήματα πάλης. Οι κακώσεις οι οποίες έχουν προκληθεί και σε εσωτερικά όργανα προκλήθηκαν από την πτώση, επειδή, πέφτοντας, χτύπησε σε θάμνους και σε πέτρες. Έχει κατάγματα στο κρανίο, στα πλευρά, ρήξη ήπατος, ρήξη σπληνός, περινεφρικό αιμάτωμα αριστερά, κάταγμα δεξιού μηρού. Όλα αυτά είναι από την πτώση. Εξωτερικά είχε μικροεκδορές και εκχυμώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν και πάλι από την πτώση, λογικά».

Ωστόσο, πιο κοντά στο ενδεχόμενο να μην ήταν αυτοκτονία είναι οι άνθρωποι που δούλευαν μαζί με το νεαρό δικηγόρο. Όπως μας ενημερώνουν από το μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία, περίπου, πέντε χρόνια ο 30χρονος:

«Τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιδί αυτό είχε προβλήματα, είχε πολύ ευχάριστο χαρακτήρα, ήταν πάρα πολύ κοινωνικός, πολύ δραστήριος, μάχιμος δικηγόρος, ήταν ικανότατος και παθιασμένος με τη δουλειά του, είχε πολλούς φίλους, είχε δραστηριότητα σε όλους τους τομείς, δεν είχε δείγματα κατάθλιψης, αγαπούσε τη ζωή, δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να δώσει τέλος στη ζωή του, δεν είχε αντιληφθεί κανείς μας ότι υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αυτοκτονία. Λίγες ώρες πριν το συμβάν ήμασταν μαζί στο γραφείο και με τους άλλους συνεργάτες. Είδαμε πελάτες, κάναμε πλάκα μεταξύ μας, είπαμε “καληνύχτα” και φύγαμε. Δεν είχε την εικόνα του προβληματισμένου, του ανθρώπου που είναι στα όριά του. Τελειώσαμε αργά από το γραφείο. Πώς είναι δυνατόν να έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του και να μην έδειχνε τίποτα; Το αποφασίζεις αυτά σε λίγα λεπτά; Είμαστε σε φάση αναμονής, θέλουμε να δούμε τι θα πει η αστυνομία».

Το χρονικό της εξαφάνισης του νεαρού δικηγόρου

Η εξαφάνιση του δικηγόρου είχε δηλωθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του. Την Τετάρτη (13/03) εντοπίσθηκε το αυτοκίνητό του σε δρόμο που οδηγεί στα Τουρκοβούνια και αμέσως σήμανε συναγερμός. Μέσα σε αυτό, ένα σκούρο Opel Astra, βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ένα πορτοφόλι με χρήματα. Βρέθηκαν επίσης δικογραφίες από υποθέσεις που χειριζόταν αφού εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Ο νεαρός δικηγόρος είχε φύγει αργά το βράδυ από το γραφείο του και την επομένη το πρωί δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνισή του. Οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν σε ένα μακάβριο εύρημα. Το πτώμα του νεαρού δικηγόρου σε μια χαράδρα στα Τουρκοβούνια.