Αρχική Ν. Κορινθίας Η Λαϊκή Ενότητα για την αυτοκτονία του 56χρονου στα Ίσθμια

Η Λαϊκή Ενότητα για την αυτοκτονία του 56χρονου στα Ίσθμια

Η εξουσιομανία του κ. Τσίπρα και η «πάση θυσία» υφαρπαγή των λαϊκών κατοικιών οδήγησε τον 56χρονο συμπολίτη μας στην αυτοκτονία

Μετά το Μάτι και τους αδικοχαμένους 100 νεκρούς, ο κ. Τσίπρας, ελέω των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζει για χάρη των τραπεζιτών και των funds, «έβαψε τα χέρια του» και με το αίμα ενός εργαζομένου που έδωσε τέλος στη ζωή του, μπροστά στην απώλεια της οικίας του

Η είδηση της αυτοκτονίας ενός 56χρονου άνδρα, στα Ίσθμια, την περασμένη Παρασκευή, μπροστά στον φόβο της απώλειας του σπιτιού του, δυστυχώς, επιβεβαιώνει ότι οι δρεπανηφόρες πολιτικές της κυβέρνησης Τσίπρα, με τους χιλιάδες πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών κατοικιών για χάρη των τραπεζιτών και των funds, έχει προκαλέσει συντριπτικά πλήγματα σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, που, πλέον, βρίσκεται στο περιθώριο. Μετά το Μάτι και τον άδικο χαμό 100 συνανθρώπων μας ελέω του πλήρους αποσυντονισμού των αρμόδιων υπηρεσιών και της ανυπαρξίας των πολιτικών προϊσταμένων τους, ο πρωθυπουργός «βάφει τα χέρια του» και με το αίμα πολιτών οι οποίοι οδηγούνται στην απόγνωση, λόγω της ανηλεής προσπάθειας της κυβέρνησης να πάρει «πάση θυσία» (βάσει της αγαπημένης φράσης του κ. Τσίπρα) τα όποια μικρά περιουσιακά στοιχεία διατήρησαν οι λαϊκές οικογένειες, μετά από την εφαρμογή 3 εξοντωτικών μνημονίων.

Η Λαϊκή Ενότητα, μαζί με το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, εδώ και 3 χρόνια, κάθε εβδομάδα δίνει αγώνα για την υπεράσπιση των πρώτων κατοικιών από τους «τυφλούς» πλειστηριασμούς. Έγκαιρα, η ΛΑΕ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις τραγικές συνέπειες που θα υπάρξουν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και δη των αδύναμων οικονομικά. Δυστυχώς, επαναλαμβάνουμε, ο λαός γίνεται μάρτυρας των συνεπειών της εξουσιομανίας του κ. Τσίπρα και της εθελόδουλης στάσης όλων των κομμάτων του μνημονιακού μπλοκ απέναντι στους δανειστές – «οικονομικούς δολοφόνους».

Η ΛΑΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου 56χρονου και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα για τη δημιουργία ενός μεγάλου μετώπου, κατά των πολιτικών που εξαθλιώνουν τον λαό και οδηγούν στα άκρα συμπολίτες μας, με τραγικές απώλειες.