Αρχική Ν. Μεσσηνίας Τρομακτικό: Φόλες εξόντωσαν 13 σκυλιά στους Γαργαλιάνους!

Τρομακτικό: Φόλες εξόντωσαν 13 σκυλιά στους Γαργαλιάνους!

Δεν έχει σταματημό η δράση με φόλες στην πόλη των Γαργαλιάνων, που σκορπίζει θλίψη και αναστάτωση στους κατοίκους και θάνατο σε αδέσποτα ζώα.

Τις προηγούμενες μέρες καταγράφηκαν τουλάχιστον 13 συμβάντα, όπου διαπιστώθηκε ότι ισάριθμα σκυλάκια έπεσαν θύματα της εγκληματικής δράσης αγνώστων που έριξαν φόλες.

Η όλη κατάσταση έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Το πρόβλημα, όπως κατ’ επανάληψη έχει τονιστεί, είναι πολύ έντονο και οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν. Επίσης, ο φόβος τους μεγαλώνει επειδή πάντα υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να έρθει σε επαφή με τα δηλητήρια κάποιο παιδάκι που παίζει.

Σημειώνεται ότι τα άτυχα ζώα βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης των Γαργαλιάνων, ενώ τρομακτικό είναι το εύρημα σκευασμάτων με δηλητήριο στο Πάρκο, στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, που είναι στο κέντρο και σημείο όπου καθημερινά -και ιδίως το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας- πολλά μικρά παιδάκια παίζουν αμέριμνα.

Οι κάτοικοι έχουν περιέλθει σε απόγνωση και ιδίως οι φιλόζωοι και όσοι έχουν οικόσιτα σκυλιά νυχθημερόν φοβούνται για το επόμενο κρούσμα.

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr