Αρχική Eπικαιρότητα Άντρας 60 ετών ανάγκαζε γυναίκα να γδύνεται στη δουλειά για να αυνανίζεται...

Άντρας 60 ετών ανάγκαζε γυναίκα να γδύνεται στη δουλειά για να αυνανίζεται ο ίδιος

Τον απόλυτο εξευτελισμό από συνάδελφό της που την εξανάγκαζε να γδύνεται στο χώρο εργασία τους, προκειμένου να αυνανίζεται και να την καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο, βίωνε από το 2014 μια 52χρονη γυναίκα.

Ο δράστης, ηλικίας 60 ετών, και το θύμα ήταν εργαζόμενοι στο δήμο Πειραιά με τον δράστη να πείθει τη γυναίκα να γίνεται έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του, χτυπώντας την με γροθιές σε πρόσωπο και σώμα, ενώ την απειλούσε πως αν δεν ενέδιδε, θα τη σκότωνε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newpost.gr.

Μάλιστα, ο Ε.Μ στις 2 Ιουνίου του 2016, είχε μεταβεί στο χώρο εργασίας της Μ.Β και τη γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί κάταγμα στην γνάθο, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη τυμπάνου.

Η γυναίκα μη αντέχοντας άλλο τον εξευτελισμό, μετέβη στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά στις 21 Φεβρουαρίου και κατήγγειλε το γεγονός στους αστυνομικούς. Μάλιστα, όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς, ο 60χρονος, χωρίς ντροπή και απύθμενο θράσος, απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα προκειμένου να βγάλει τη σύνταξη του, σε διαφορετική περίπτωση, «θα κινδύνευε η σωματική της ακεραιότητα».

Ο κατηγορούμενος, δεν δίστασε να απειλήσει τη γυναίκα στις 15 Φεβρουαρίου στη συμβολή των οδών Βλαχάκου και Παλαμηδίου στον Πειραιά απειλώντας την πως «θα βάλω βόμβα σε όλους», ενώ τη γρονθοκόπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τη γυναίκα να μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγέλλει την επίθεση.

Το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου και μετά από ασφυκτικές πιέσεις που ασκούσε στη γυναίκα, οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πειραιά, της έδωσαν 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ακολούθησε συνάντηση της γυναίκας με τον 60χρονο άνδρα στις 11:30 το πρωί της ίδιας ημέρας με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν μόλις εκείνος πήρε τα χρήματα, καθώς βρίσκονταν ακροβολισμένοι στη γύρω περιοχή για να μην επιχειρήσει να ξεφύγει.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι του επί της οδού Παλαμά στη Νίκαια, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τέσσερις συσκευασίες με αμμωνυοδυναμίτιδα, βάρους 4 κιλών, ένα μέτρο ακαριαίο, διάφορα άλλα υλικά κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και ένα σπρέι πιπεριού. Μάλιστα, στο σπίτι μετέβη κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που παρέλαβαν τα στοιχεία.

Ο χώρος φωτογραφήθηκε ενώ αστυνομικοί πήραν βιολογικό υλικό από το χώρο για περαιτέρω έρευνα. Ο 60χρονος, κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικών υλών, βαριά σωματική βλάβη, απειλή, βιασμό κατ΄εξακολούθηση, εξύβριση και εκβίαση. Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πειραιά, συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 60χρονος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιου ενδιαφέροντος υποθέσεις.