Αρχική Περ. Πελοποννήσου H Πελοπόννησος τόπος διεξαγωγής του ετήσιου Συνεδρίου Τουριστικών Πρακτόρων (Βίντεο)

H Πελοπόννησος τόπος διεξαγωγής του ετήσιου Συνεδρίου Τουριστικών Πρακτόρων (Βίντεο)

Στην Πελοπόννησο θα διεξαχθεί το 2020 το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων της Γερμανίας.

Αυτό ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης «ITB Berlin» ο διευθύνων σύμβουλος του Συνδέσμου, Dirk Inger, και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Για την επιτυχή διεκδίκηση εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου του επίσης εξαιρετικά σημαντικού συνεδρίου των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων υπήρξε αγαστή συνεργασία με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, στελέχη του υπουργείου Τουρισμού, τους φορείς του τουρισμού της Πελοποννήσου και την ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

“Είμαστε πολύ ευτυχείς που ο Σύνδεσμός μας αποφάσισε να κάνει το Συνέδριο των Γερμανών Tour Operator στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο, και επιπλέον το ότι έχουμε μία τόσο καλή συνεργασία με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη που εξασφαλίζει την επιτυχία αυτού του συνεδρίου” σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ενωσης κ. Dirk Inger.

Από την πλευρά του ο κ. Τατούλης σημείωσε: “Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για την Πελοπόννησο και τη χώρα. Το πετύχαμε με την αξιοπιστία μας και την αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον κ. Inger, ώστε η απόφασή τους για το 2020 είναι να οργανώσουμε αυτό το μεγάλο συνέδριο στην Πελοπόννησο. Είναι η πρώτη φορά που η ομοσπονδία των Γερμανών Tour Operators έρχεται και κάνει το συνέδριό τους στην Ελλάδα και αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και για την Πελοπόννησο”».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η διεκδίκηση του συνεδρίου έχει ξεκινήσει από το 2018 και τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη με τον κ. Inger στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ.