Αρχική Ν. Μεσσηνίας Η ιστορία μιας οικογένειας από την Καλαμάτα που συγκίνησε στο “Πάμε πακέτο”...

Η ιστορία μιας οικογένειας από την Καλαμάτα που συγκίνησε στο “Πάμε πακέτο” – Το θαύμα που βίωσε (Βίντεο)

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η εκπομπή “Πάμε Πακέτο” το περασμένο Σάββατο (09/03), στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Φιλοξενούμενη στο τρίτο σκέλος της, ήταν η Τάνια με καταγωγή από την Καλαμάτα, η οποία με την αποστολή του πακέτου της θέλησε να μας κάνει να πιστέψουμε στα θαύματα, μοιραζόμενη τη δική της εμπειρία πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Η αποστολέας, όταν διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έμαθε πως η αδερφή της βρίσκεται στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, και πως οι γιατροί δεν της έδιναν καμία ελπίδα για ζωή.

Τότε συνειδητοποίησε ότι οι γονείς της είχαν μιλήσει ήδη με το γραφείο τελετών κι είχαν οργανώσει όλα τα διαδικαστικά της κηδείας.

Οδηγούμενη από μια σύμπτωση, η Τάνια επικοινώνησε μέσω facebook με τον πάτερ Βασίλειο από την Νέδουσα Μεσσηνίας, βιώνοντας κάτι εξωπραγματικό.

Η αδερφή της, μετά από μια ιδιαίτερη εμπειρία που έζησε και μετουσίωσε σε προσευχή ο πάτερ Βασίλειος στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου, επέστρεψε στη ζωή, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά των γιατρών.

Όλα όσα αφηγήθηκαν αποστολέας και παραλήπτης παρουσίασαν το δίχως άλλο ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφήνοντας την παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου στην κυριολεξία άναυδη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: eleftheriaonline.gr