Αρχική Eπικαιρότητα Ο Μισθοφόρος του Survivor υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μισθοφόρος του Survivor υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Από το Survivor και το Nomads έβγαλε αρκετά χρήματα. Άμεσα και έμμεσα. Τώρα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος του Survivor, ακολουθεί τη μόνιμη πορεία όλων των τυχαία διάσημων. Μπαίνει στον στίβο της πολιτικής και πιο συγκεκριμένα στην τοπική αυτοδιοίκηση θέλοντας να συμβάλλει στην περιοχή του.

Κάτοικος Αγίας Παρασκευής εδώ και πολλά χρόνια, ο Μισθοφόρος αποφάσισε να στηρίξει τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο που θα είναι και πάλι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μισθοφόρος ανάρτησε τη φωτογραφία-προαναγγελία της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο στο Facebook και αναφέρθηκε σε αυτή του την επιλογή.

«Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις τομές που έγιναν στην Αγία Παρασκευή από τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο – μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην πόλη μας γίνονται καθημερινά βήματα προς τα εμπρός. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας.

Δίπλα σε μια δημοτική αρχή που θα είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, που θα συσπειρώνει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της πόλης μας και που ΚΥΡΙΩΣ θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό των εργαζόμενων, της νεολαίας και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Για αυτό αποφάσισα να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Γιατί ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Αγία Παρασκευή. Και το μόνο που θέλω είναι να την δω να συνεχίσει να προοδεύει.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλω, τοποθετώντας και εγώ ένα μικρό λιθαράκι. Διεκδικώντας τη στήριξη όλων των συμπολιτών μου, για να ακουστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμα πιο δυνατά η φωνή εκείνων που προσπαθούν να δημιουργήσουν!

Κώστας Αναγνωστόπουλος»

Προηγούμενο άρθροΔήμος Σικυωνίων : Παράσταση νίκης για τον Κώστα Σαρχάνη – Η επίσημη πρώτη του (Βίντεο-Εικόνες)
Επόμενο άρθροΟ Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος στην Αχαΐα – Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στη Β΄Αθήνας