Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι: Φωτιά σε σπίτι στις 3 τα ξημερώματα – Κινδύνεψαν άνθρωποι!

Λουτράκι: Φωτιά σε σπίτι στις 3 τα ξημερώματα – Κινδύνεψαν άνθρωποι!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ξέσπασε φωτιά σε λέβητα. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα, σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου στο Λουτράκι, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον καυστήρα καλοριφέρ, την στιγμή που η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι και κοιμόταν.

Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, δεν είχαν καταλάβει τίποτα μέχρι που ένας γείτονας τους ξύπνησε, τους πληροφόρησε για το τι συμβαίνει ακριβώς έξω από το σπίτι τους και τους παρότρυνε να εγκαταλείψουν την οικία τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γείτονες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά από τις απανωτές μικρο-εκρήξεις, καθώς συνεχώς “έσκαγαν” από την υψηλή θερμοκρασία διάφορα αντικείμενα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 2 οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας, με 4 άνδρες της πυροσβεστικής και τον διοικητή, καθώς και 2 περιπολικά της Αστυνομίας που βρέθηκαν στο συμβάν για την περίπτωση που χρειαστεί να εκκενωθεί κάποιο γειτονικό σπίτι. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, έθεσαν γρήγορα τις φλόγες υπό έλεγχο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες είναι καλά στην υγεία τους.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς, διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. 

Δείτε εικόνες:

Πηγή: loutraki365.gr