Αρχική Ν. Λακωνίας Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Αναστασίας Κανελλοπούλου ως υπ. Δήμαρχος Σπάρτης! (Βίντεο)

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Αναστασίας Κανελλοπούλου ως υπ. Δήμαρχος Σπάρτης! (Βίντεο)

Την υποψήφια Δήμαρχο Σπάρτης Αναστασία Κανελλοπούλου φιλοξένησε την Τρίτη 5 Μαρτίου το στούντιο της APELA.gr, σε μια live μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Η κα Κανελλοπούλου αναφέρθηκε αρχικά στην απόφασή της να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα και στη συνέχεια δεχόμενη πληθώρα ερωτήσεων, τοποθετήθηκε πάνω σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο Σπάρτης και τους πολίτες του.

«Η πόλη μας διακρίνεται από μια τραγική ακινησία. Χάνονται σοβαρά πράγματα που έχουν διεκδικηθεί από παλαιότερες γενιές», σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Κανελλοπούλου, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού της, υπογραμμίζοντας πως οι άνθρωποι που το στελεχώνουν είναι απ΄ όλο το πολιτικό φάσμα. «Εγώ προσωπικά μπορεί να προέρχομαι από έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, αλλά αυτή τη φορά ο πολιτικός χώρος που υπηρετούμε είναι η Σπάρτη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι πρόταση καταθέτει στους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους Σπάρτης; Τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει στον Δήμο; Τι ρόλο έπαιξε στην απόφασή της η θέληση για ένα νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης; Ποια η γνώμη της για τις δημοσκοπήσεις;