Αρχική Ν. Κορινθίας Στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης βρέθηκε ο Πελοπίδας Καλλίρης

Στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης βρέθηκε ο Πελοπίδας Καλλίρης

Σε ένα σταθμό του οδοιπορικού διαβούλευσης με τους πολίτες, που αφορούσε τις περιοχές της Αλμυρής, του Γαλατακίου, των Λουτρών Ωραίας Ελένης και του Κατακαλίου, σε ένα σταθμό με ειδικό βάρος για την ευρύτερη ανάπτυξη του Δήμου Κορινθίων, η διαπίστωση για την επιτακτική ανάγκη να καταστούν δεδομένα τα αυτονόητα, αποτέλεσε κοινό τόπο της ιδιαίτερα ζωντανής συζήτησης.

Τα ζητήματα που συνολικά απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων στην καθημερινότητά τους, όπως η καθαριότητα, η ασφάλεια, η οδοποιία και άλλες υποδομές, βρίσκουν έδαφος και στις εν λόγω περιοχές.

Ειδικά  θέματα όπως ο βιολογικός, τα ρέματα,η Γέφυρα στο χείμαρρο Σάρωνα ,το παράλιο μέτωπο, θέματα που αναδείχθηκαν ως κρίσιμα και από τους συμπολίτες μας, τίθενται ως προτεραιότητα μας για την εξάντληση κάθε δυνατής προσπάθειας αντιμετώπισής τους.

Παράλληλα με τα κρίσιμα ζητήματα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών και ευρύτερα της βελτίωσης ή δημιουργίας των υποδομών που χρειάζονται άμεσα οι συγκεκριμένες περιοχές, το ενδιαφέρον μας, όπως αποτυπώνεται και στο Πρόγραμμά μας, επικεντρώνεται στην ανταποδοτικήγια τους πολίτες αξιοποίηση και ανάδειξητων πλεονεκτημάτων και του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής, όπως για παράδειγμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και το Κοκκώσι.Είναι για εμάς το αυτονόητο.

Το οδοιπορικό διαβούλευσης με τους συμπολίτες μας, για να κάνουμε μαζί πράξη το αυτονόητο, επιβεβαιώνεται σε κάθε σταθμό μας ως ο πιο κατάλληλος τρόπος διαμόρφωσης της επόμενης μέρας για το Δήμο Κορινθίων. Μαζί με τους πολίτες συνεχίζουμε για την εξέλιξη του τόπου μας.

Προηγούμενο άρθροΠελοπόννησος :”Aνήθικες” δημοσκοπήσεις με σκοπό την διαστρέβλωση της κοινής γνώμης
Επόμενο άρθροΟ Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) υποψήφιος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά