Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ντ.Νικολάκου: “Αν είναι πλειοψηφία ας έρθουν να καταψηφίσουν τα έργα” (Βίντεο)

Ντ.Νικολάκου: “Αν είναι πλειοψηφία ας έρθουν να καταψηφίσουν τα έργα” (Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Ντίνα Νικολάκου, σχετικά με την στάση της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε την 4η Μαρτίου 2019.

Η κ. Νικολάκου, αναφερόμενη στην στάση που κράτησε η αντιπολίτευση στο Πε.Συ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έθεσε την εξής ερώτηση: “εαν πραγματικά δεν θέλουν να γίνουν αυτά τα έργα γιατί δεν έρχονται να τα καταψηφίσουν;

Συνεχίζοντας, τόνισε μεταξύ άλλων πως, στην πολιτική πρέπει να μιλάμε με όρους καθαρούς και πρέπει να μιλάμε κατανοητά και όχι με πολιτικά τερτίπια να προσπαθήσουμε να αποπροσανατολίσουμε τους πολίτες.

“Ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό το πολιτικό φιάσκο που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση από τις αντιπολιτεύσεις και να είμαστε όλοι εκεί”.

Τόνισε μάλιστα ότι η ολοκλήρωση του ζητήματος των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι αν όχι το μεγαλύτερο από τα μεγαλύτερα έργα της νυν περιφερειακής Αρχής και κανείς, όσο και να προσπαθήσει, δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.

Βίντεο από: pna.gr