Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πελοπόννησος :”Aνήθικες” δημοσκοπήσεις με σκοπό την διαστρέβλωση της κοινής γνώμης

Πελοπόννησος :”Aνήθικες” δημοσκοπήσεις με σκοπό την διαστρέβλωση της κοινής γνώμης

Εκλογές πλησιάζουν και τα σάιτ ξεπετάγονται ωσάν τα μανιτάρια. Χωρίς ταυτότητες, χωρίς ιδιοκτήτες, χωρίς πιστοποίηση από το Υπουργείο. Ολα, μα όλα αυτά έχουν σκοπό (πλην εξαιρέσεων) , το ΚΕΡΔΟΣ. Μυρίστηκαν εκλογές κάποιοι κακεντρεχείς, μυρίστηκαν χρήμα, μυρίστηκαν την δόξα που ονειρεύονται.

Ντρεπόμαστε γιατί κάποιοι από αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτά τα σάιτ (γιατί η πιάτσα είναι μικρή και τα μαθαίνουμε) είναι παλιοί συνάδελφοι στον χώρο, με ποιοτητική πορεία, με χρόνια στην δημοσιογραφική πένα που μας θλίβει η πτώση τους σε τόσο χαμηλά επίπεδα.

Το νούμερο ένα που κάνουν για να τραβήξουν επισκεψιμότητα είναι οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις. Αγαπητοί “συνάδελφοι” οι πανελλήνιες πιστοποιημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν προβλέψει και τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις. Μπορείτε να απευθυνθείτε λοιπόν σε αυτούς (να πληρώσετε όπως οφείλετε) και να δημιουργήσουν μια διαδυκτιακή δημοσκόπηση για λογαριασμό σας. Μην πέφτετε στην παγίδα λοιπόν των “στημένων και “πληρωμένων” δημοσκοπήσεων γιατί αν γυρίσουν μπούμερανγκ από αυτούς που πάτε πληρωμένα να “θάψετε” το λιγότερο που θα σας συμβεί είναι να πέσουν τα σάιτ σας σε χρόνο ρεκόρ από το ηλεκτρονικό έγκλημα……. !!!!!

Φιλικά και με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Σοφία Μπαλή