Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση πρόσβασης προς Αλαγονία

Καλαμάτα: Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση πρόσβασης προς Αλαγονία

Μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της πρόσβασης προς την Αλαγονία και θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα προς Μαχαλά, μετά τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Αυτό ξεκαθάρισε χθες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, ο επιβλέπων μηχανικός του δήμου, Βασίλης Χρονόπουλος.

Στην επιτροπή που ενέκρινε εκτός ημερήσιας διάταξης την κατεπείγουσα εργολαβία αποκατάστασης στην περιοχή της Αλαγονίας, ποσού κάτι παραπάνω από 30.000 ευρώ, ο κ. Χρονόπουλος διευκρίνισε πως πρόκειται για προσωρινή αποκατάσταση – και παρατήρησε πως έχουν δει τις μελέτες και έχουν εκτιμήσει την οριστική αποκατάσταση που θα χρειαστεί.

“Το πώς θα γίνουν οι στραγγίξεις και πού θα πάνε τα νερά, θα τα πούμε, αφού πρώτα δώσουμε πρόσβαση”, επεσήμανε ο μηχανικός του δήμου.

Από τους συμβούλους των μειοψηφιών ασκήθηκε κριτική κατά της δημοτικής αρχής, για συντήρηση που δεν είχε γίνει στην περιοχή, και υπήρξαν επικρίσεις προεκλογικού κλίματος για παρεμβάσεις χωρίς μελέτες, οι οποίες απαντήθηκαν από συμβούλους της πλειοψηφίας.

Πηγή: eleftheriaonline.gr