Αρχική Ν. Κορινθίας Το μήνυμα του Κ.Σαρχάνη στην πρώτη του προεκλογική ομιλία: “Η ομαδική...

Το μήνυμα του Κ.Σαρχάνη στην πρώτη του προεκλογική ομιλία: “Η ομαδική δουλειά και ο σεβασμός στον δημότη κάνουν τη διαφορά”

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 ως υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων θα πραγματοποιήσω την πρώτη μου προεκλογική συγκέντρωση στην αίθουσα Μάλλιος (Πετμεζά 25) στο Κιάτο.

Γνωρίζω τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι δημότες που πιστεύουν σε εμένα ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Είμαι όμως αποφασισμένος να τον διανύσω μέχρι τέλους.Δήμος είναι όλοι οι δημότες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν και όχι μόνο ο Δήμαρχος. Όλοι μαζί χαράζουμε την πορεία για την επικράτηση των υγειών δυνάμεων στον τόπο μας. Συνεπώς, στηρίζω την υποψηφιότητα μου στην ομαδικότητα πιστεύοντας ότι για κάθε πρόβλημα στον Δήμο δεν υπάρχει απλά μία λύση αλλά η καλύτερη δυνατή λύση.

Επιζητώ λύσεις που θα είναι αποδεκτές από όλους με γνώμονα το κοινό συμφέρον και μόνο. Οι νέοι άνθρωποι έχουν χρέος να είναι οι δημιουργοί  καθετί καινούργιου τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική δράση. Δεν επικρίνω μόνο το παλιό πολιτικό σκηνικό στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά προσπαθώ να δημιουργήσω εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να προσαρμοστεί στις κοινωνικές αξίες της ειλικρίνειας και του αλληλοσεβασμού. Τίποτα όμως δεν χαρίζεται αλλά όλα κατακτώνται με κόπο και προσπάθεια.

Συγκρουόμαστε με κατεστημένες λογικές και ατομικά συμφέροντα που χρόνια τώρα υποβαθμίζουν την έννοια της πολιτικής στα μάτια των δημοτών.Θέλω να παρακινήσω όλους του δημότες να συμμετέχουν ενεργά στις πολιτικές διαδικασίες κάνοντας τις δικές τους προτάσεις με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας τους. Εγώ θα είμαι πάντα παρών ώστε να τους βοηθώ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πολιτική δεν ασκείται μόνο σε προεκλογικές περιόδους ούτε αποτελεί επικοινωνιακό τέχνασμα για να υφαρπάζονται οι ψήφοι των δημοτών. Ο πολιτικός καταναλωτισμός μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει στην κοινωνία και πάντα αποκαλύπτεται μετεκλογικά ότι αποτέλεσε ένα θέαμα με σύντομη ημερομηνία λήξης. Τις ίδιες απόψεις έχουν και οι συνεργάτες που με πλαισιώνουν τους οποίους και θα παρουσιάσω στην προεκλογική μου συγκέντρωση.

Ανανεωτική Δημιουργική Σικυωνία

Υποψήφιος Δήμαρχος

Κώστας Σαρχάνης

Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού

Γεώργας Χρήστος (Πάντσο Βίλα) – Πρόεδρος Α.Σ. Κιάτου-Τραγάνας

Δέδες Κώστας – Εκτελωνιστής

Κακαβάκη Φωτεινή – Εκπαιδευτικός

Κατσινέλης Δημήτρης – Ιδιωτικός υπάλληλος

Λαμπράκη Μάγδα – Έμπορος

Λεβιδιώτη Σοφία- Ιδιωτική υπάλληλος

Μηλιώτης Γεώργιος – Κοινωνιολόγος

Μπακόλιας Παναγιώτης (Τάκης)– Εμπορία γεωργικών εφοδίων

Παπαβασιλείου Νίκος – Οικονομολόγος

Πιστεύος Νίκος– Αστυνομικός

Σωτηρόπουλος Μιχάλης – Ιδιωτικός υπάλληλος

Τόλος Ανδρέας–Στρατιωτικός