Αρχική Eπικαιρότητα Κώστας Μπακογιάννης: Θέλουμε να διώξουμε από την αυτοδιοίκηση την «κομματίλα»

Κώστας Μπακογιάννης: Θέλουμε να διώξουμε από την αυτοδιοίκηση την «κομματίλα»

«Θέλουμε να διώξουμε από την αυτοδιοίκηση την κομματίλα», τόνισε o υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος της Αθήνας, εξήγησε, δεν μπορεί να αισθάνεται κομμάτι της κεντρικής πολίτικης σκηνής, έχει σημαντική δουλειά, πρέπει να ασχολείται με την καθημερινότητα. «Ο φωτισμός, η καθαριότητα, το πεζοδρόμιο η παιδική χαρά όλα αυτά μπορεί να φαίνονται μικρά αλλά είναι μεγάλα, ορίζουν την καθημερινότητα μας. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετράει το τι κάνεις, όχι το τι λες. Στόχος μου είπε να είμαι ο καλύτερος δήμαρχος», επισήμανε.

«Ο δήμος δεν μπορεί απλώς να βγαίνει και να καταγγέλλει, ο δήμαρχος αν θέλει να πάρει πρέπει και να δώσει, συνεισφέροντας στην πρόληψη με ένα περιβάλλον φιλικό προς την οικογένεια και τον νέο, και εχθρικό προς τον παραβάτη και τον εγκληματία… Σήμερα στο φωτισμό η Αθήνα είναι γεμάτη μαύρες τρύπες», σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας πως «ο δήμος Αθηναίων πρέπει να βγει μπροστά και στο ζήτημα της καταστολής».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπακογιάννης έκανε λόγο ένα νέο επιχειρησιακό συντονιστικό κέντρο, με συνεργασία ΕΛΑΣ – δημοτικής αστυνομίας και για αναβάθμιση της δημοτικής αστυνομίας με τεχνολογικά μέσα και εξοπλισμό.

Ο κ. Μπακογιάννης εστίασε και στη σημασία αξιοποίησης όλων των δυνατών πόρων από τους δήμους και τις περιφέρειες. «Είμαστε η πρώτη περιφέρεια σε χώρα απορροφητικότητα πόρων στη χώρα» ανέφερε για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθροΠοιοι δεν υποχρεούνται να δηλώσουν επαγγελματικό λογαριασμό
Επόμενο άρθροΑ.Ζώγκος για ΚΕΠ Συνοικισμού: “Ο Δήμος Κορινθίων κάνει πράξη όσα έχει υποσχεθεί” (Βίντεο)